"KIYAFET BAĞIŞI KAMPANYASI" NA ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK!..

"KIYAFET BAĞIŞI KAMPANYASI" NA ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK!..

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG)tarafından hayata geçirilen ve bu yıl yedinci kez düzenlenen “Kıyafet Bağış Kampanyası”nın lansmanı, ünlü oyuncu Sedef Avcı’nın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Etkinliğe, aralarında Ayşe Tolga, Nergis Pekuysal, Reyhan İpekel, Özge Peker ve Ayşegül Boz’un da bulunduğu sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Sedef Avcı’nın moderatörlüğünde düzenlenen basın buluşmasında, P&G Türkiye ve Kafkasya Kurumsal İletişim Başkanı Ayça Turgay, Migros Ticaret A.Ş. Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Direktörü Aysun Zaman ve TOG Yönetim Kurulu Üyesi Didem Duru kampanya hakkında bilgi verirken Sedef Avcı’nın sorularını yanıtladı.

Ardından ünlü isimler yanlarında getirdikleri kıyafetleri bağış kutularına atarak binlerce çocuğun tertemiz kıyafetlere ulaşması adına yapılan kampanyaya destek verdi.

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) hakkında

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), kurulduğu Aralık 2002’den bu yana, gençlerin öncülüğünde ve yetişkinlerin rehberliğinde toplumsal barış, dayanışma ve değişimi amaçlıyor.

Toplum Gönüllüsü gençler, Türkiye’nin 81 ilinde üniversitelerde 135 adet öğrenci kulübü, topluluğu veya grubu olarak bir araya gelerek, belirledikleri ihtiyaçlara göre sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri hayata geçiriyor.

Gençler tüm projeleri, vakfın ilkeleri olan farklılıklara saygı, şeffaflık ve hesap verebilirlik, yerel katılım, ekip çalışması, yaşam boyu öğrenme ve sosyal girişimcilik ilkeleri çerçevesinde hayata geçiriyor.

Vakıf tüm çalışmalarıyla çevresindeki sorunlara çözüm üretebilen, kendine güvenen, girişimci ve duyarlı bir gençliğin oluşumuna katkıda bulunmayı hedefliyor.

2017 yılında, Türkiye’nin dört bir yanından 74.613 gencin katılımıyla 1.839 yerel, ulusal ve uluslararası sosyal sorumluluk projesi/etkinliği/kampanyası gerçekleştiren Toplum Gönüllüleri, projeler için yerel kaynağı da harekete geçirerek projelere yerel halkın katılımını da sağladılar.

Geçtiğimiz yıl 872 akran eğitimi alan ve bu eğitimlerle güçlenen gençler 825.920 kişiye çok çeşitli alanlarda temas etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.