Kimse Bilmez...ALİ, GERÇEKLERİ ÖĞRENECEK Mİ?

Kimse Bilmez...ALİ, GERÇEKLERİ ÖĞRENECEK Mİ?

Star olma hayalleri kuran, çok güzel ve hayat dolu bir kız olan Sevda'nın, esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali'yle sıra dışı aşkının hikayesini anlatan 'Kimse Bilmez' 9 Temmuz Salı akşamı saat 20.00'de 5. bölümüyle ATV'de...

5. Bölüm:

Sevda, babasının Ali’nin oğlunu öldürdüğünü öğrenince dünyası başına yıkılır. Bir tarafta aşık olduğu adam, diğer tarafta babası vardır.

Sevda babasıyla yüzleşince, Sevda’nın gerçekleri Ali’ye anlatma ihtimali Köksal ve Hayriye’yi dehşete düşürür.

Sevda çareyi herkesten kaçmakta bulur. Ancak onu bekleyen tehlikeden habersizdir.

Öte yandan Duygu’ya olan ilgisi günden güne artan Pilot, Duygu’ya daha yakın olabilmek için mahallede bir iş yeri açmak ister.

Bu sırada başına hiç umulmadık bir şey gelir. Pilot’un, Duygu için yaptıkları Duygu’nun Pilot’a olan hislerini değiştirecek midir?

Ali, yaşanan tüm olaylardan Uygar’ı sorumlu tutar ve her şeye son vermek için bir karar alır. Uygar için artık her şeyin sonu mudur?

Ali’siz yaşayamayacağını düşünen Sevda’ysa, tüm gemileri yakıp Ali’ye gerçekleri anlatmaya karar verir.

KEREMCEM’İN FANLARI “KİMSE BİLMEZ” SETİNİ BASTI!

ATV’nin her bölümü merakla beklenen Baba Yapım imzalı dizisi Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesiyle herkesi ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Kamera arkası da bir hayli eğlenceli geçen dizi setini, başrol oyuncusu Keremcem’in fanları bastı.

Beklemediği bir anda fanlarını karşısında gören Keremcem, bu sevgiyi karşılıksız bırakmayarak hayranlarıyla hem sohbet etti hem de fotoğraf çekildi.

keremcem_fanlar_set.jpg

14 YILDIR BIKMADAN TAKİPTELER

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sette eğlenceli dakikalar geçirdiğine her fırsatta vurgu yapan Keremcem, bu kez fanlarının yaptığı ani baskınla şok oldu.

Kendi aralarında kuvvetli bir istihbarat ağı olan fanlar, ünlü oyuncuyu adeta adım adım takip ederek her fırsatta sevgilerini göstermek için yarış halindeler.

Keremcem’e ulaşabilmek için her yolu deneyen fanlar, ünlü oyuncunun sevdiği yiyeceklerden tutun nelerden hoşlandığına kadar her türlü bilgiye hakim.

14 yıldır aynı fan gurubu tarafından takip edildiğini ve artık onları yakından tanıdığını belirten Keremcem; “Adeta elimde büyüdüler. Onların çocukluklarını biliyorum.” diyerek sevgisini dile getirdi. Keremcem’i takip etmek için kurdukları “Keremcem Takip Ekibi” başlıklı WhatsApp gurubundan haberleşen fanlar, ünlü oyuncu neredeyse rotalarını o yöne çeviriyor.

İlk lokasyon bilgisinin gruptan paylaşılmasının ardından kimi farklı şehirden yola çıkıyor, kimi sınavını iptal ediyor ve kimi de Keremcem’in sevdiği kurabiyelerden alıyor.

En önemlisi de bu sevgi, hayranı oldukları Keremcem tarafından hiçbir zaman karşılıksız kalmıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.