KİM KARDASHIAN DOLGUSU TÜRKİYE'DE!..

KİM KARDASHIAN DOLGUSU TÜRKİYE'DE!..

Dr. Hüseyin Tırman, Beverly Hills’e giderek başarılı işlere imza atan, Kim Kardashian’ın doktoru Dr. Simon Ourian’dan aldığı Simon Dolgu adı verilen karışımın Türkiye’de ilk tanıtımını cemiyet hayatından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirdi.

Simon Dolgu’yu Türkiye’ye ilk getiren ve uygulayan Dr. Hüseyin Tırman, Simon Dolgu’daki özel bir içerik sayesinde dolguları, normal dolgulara kıyasla 2-3 kat daha kalıcı hale getirecek olmanın mutluluğunu Serap Sarı, Batya Kebudi, Nil Uzun, Burçin Ör, Leyla Soyduman, Hande Sezer Pekcan, Berrin Ak, Tuğçe Peksayar ve Özlem İnci gibi isimlerin katılımıyla paylaştı.

Simon Dolgu’nun içeriği sürprizler eşliğinde deneyerek yerinde keşfedildi.

Kardashian ailesi gibi özel hasta profiline sahip Dr. Simon Ourian’ın kendi adını taşıyan dolgu ile çok sık işlem yaptırmak istemeyen ve güzelliğini uzun süre muhafaza etmek isteyenler için yüz çalışmalarındaki hassas ölçümlerin püf noktaları değerlendirildi.

Estetik uygulamalardaki yeni trendlerin de konuşulduğu etkinliğe katılan cemiyet hayatının ünlü isimleri uygulamadan oldukça memnun kaldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.