Karı Koca İşleri... GALASINA YOĞUN İLGİ!..

Karı Koca İşleri... GALASINA YOĞUN İLGİ!..

KATS Sahne’nin yeni oyunu, yönetmenliğini Yunus Günçe’nin üstlendiği, eşi Işık Selin Günçe ile başrollerini paylaştığı ‘’Karı Koca İşleri” oyununun galası, Gayrettepe KATS Sahne’de gerçekleşti.

14 Şubat Sevgililer günü öncesinde erken kutlama tadında gerçekleşen galada oyun alkışlar ve kahkahalarla izlendi. Oyuna bir çok ünlü isim akın etti.

Yunus Günçe’nin yazıp yönettiği ‘Karı Koca İşleri’ adlı oyun, bir kez daha herkesi çok güldürdü. Evliliklerini eğlenceli bir komediyle sahneye taşıyan çift, hem bekarlara, hem evlilere, hem de evlilik arefesindeki çiftlere eğlenceli bir ders niteliğinde.

“DEMET AKALIN, MAHMUT TUNCER, SİNAN AKÇIL, TARKAN,  SAFİYE & FAİK VE FEDON BU OYUNA ÇOK GÜLER”

Oyunun yazarı ve aynı zamanda yönetmeni de olan Yunus Günçe: “İçinde aslında herkesten bir şey var.

Evlenmeye karşı olanlar, evli olanlar, evlenmek isteyenler, aslında herkes kendinden bir şeyler bulacaktır.

Biz aslında bunu Brezilya dizisi yapmak istiyoruz. Oyunda ismi geçen oyuncular da var buradan onlara seslenip onları da oyunumuza davet etmek istiyoruz;

Demet Akalın, Mahmut Tuncer, Sinan Akçıl, Tarkan, Safiye Soyman & Faik Öztürk, Fedon. Hepsinin bizim hayatımızda yeri var. Bu oyuna çok gülecekleri kesin” dedi. 

karikocaisleri_gaal1.jpg

Işık Selin Günçe ise: “Biz bu oyunu izlerken ‘Biz güler miydik?’ sorusunu sorduk kendimize ve evet çok gülüyoruz” dedi. 

karikocaisleri_gala2.jpgkarikocaisleri_gala3.jpg

Sezonun ilgiyle takip edilen oyunu, İstanbul'un kültür, sanat ve eğlence merkezi KATS Sahne’de izlemeye gelenler arasında Levent Özdilek, Nilüfer Bıyıklı, Yosi Mizrahi, Göksel Kortay, Jerfi (Bay J), Duygu Şen, Duygu Karanfilci, Hakan Altıner, Damla Cercişoğlu ve Gökhan Sezen de vardı.


“Karı Koca İşleri”
(Komedi- 2 perde)


“Eğlenmek bizimki evlenmekten ziyade. Ya da evli olmadan evlenmek. Biz sonramızı merak ettik. Öncemizi biliyorduk, öncemize güvendik. Şimdi hepsini anlatıyoruz. Çok eğlenerek! Belki dedik; belki sen de bizi merak edersin.’’ 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.