Kafalar Karışık... YENİ TEASER YAYINDA!..

Kafalar Karışık... YENİ TEASER YAYINDA!..

Yapımını ILS Vision'un, yönetmenliğini Yücel Yolcu'nun üstlendiği, başrollerinde sosyal medya fenomenleri Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt'un yer aldığı "Kafalar Karışık" sinema filminden merakla beklenen yeni teaser yayınlandı.

2015 yılında kurdukları  "Kafalar" grubuyla Youtube'da yayınladıkları kendilerine has videolarla milyonlara ulaşan Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt 'un  ilk sinema filmi 'Kafalar Karışık'  7 Aralık'ta vizyona giriyor.

Yayınlanan ilk teaserı; sosyal medya mecrası youtube’da altı gün Trend Topic listesinde kalan, youtube'da izlenme oranı 4 milyonu aşan Kafalar Karışık'ın yayınlanan yeni teaserında filmden yeni ipuçları seyirciyle buluştu.

Yayınlandığı ilk dakikalarda sosyal medyada gündem yaratan "Kafalar Karışık"ın teaserı büyük beğeni topladı. Kız arkadaşı Buse'nin kayıp olan babasını bularak evlenme hayali kuran Atakan'ın, Fatih ve Bilal ile çıktığı macerayı konu alan filmin çekimleri  İstanbul, Eskişehir ve Antalya'da beş  haftada gerçekleşti.Filmin konusu; Atakan, zengin sevgilisi Buse'nin, üvey babası kızı vermeyince çareyi Buse'nin yıllardır kayıp olan öz babasını bulup kızı ondan istemekte bulur.

Kadim dostları Fatih ve Bilal de elbette bu serüvende ona eşlik edeceklerdir. Kafalar'ın arayışları onları Antalya'da ıssız bir koya yönlendirecek ve sonunda Atakan'ın müstakbel kayınpederini bulacaklardır; esas macera ise o zaman başlayacaktır. İşle iyice karışsa da sonunda Atakan muradına erip sevdiceğine kavuşacak. Fatih ve Bilal'e de kerevetine çıkmak düşecektir.

İŞTE YENİ TEASER...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.