Instagram... KULLANICILARI HEYECANLANDIRAN ÖZELLİK!

Instagram... KULLANICILARI HEYECANLANDIRAN ÖZELLİK!

acebook'a ait olan fotoğraf paylaşım platformu Instagram’ın kullanıcılara kolaylık sağlayacak yeni özelliği duyurmaya hazırlandığı ortaya çıktı. İşte Instagram'ın duyuracağı o özellik....

Milyonlarca abonesi bulunan Instagram, kullanıcılara kolaylık sağlayacak bir özellik üzerinde çalışıyor..

Instagram kullanıcısı olan pek çok kişi birden fazla Instagram hesabı kullanıyor. Bu durumu göz önünde bulunduran şirket, Tek Şifre ile Giriş özelliğini duyurmaya hazırlanıyor..

Sosyal medya platformları hakkında yaptığı araştırmalarla adından bahsettiren Matt Navarra, Instagram'ın yakın zamanda duyuracağı Tek Şifre ile Giriş özelliğini bir ekran görüntüsüyle birlikte takipçileriyle paylaştı..

instagram_tek-sifre-.jpg

Instagram'ın kullanıma sunacağı bu özellik ile birden fazla hesaba sahip olan kullanıcılar, tek şifre ile bütün hesaplarına erişebilecekler..

Sosyal Medya devinin bu özelliği ne zaman kullanıma sunacağı ve tek şifre ile kaç hesaba giriş yapılabileceği şuan için merak konusu.

Ayrıca bu özellik birçok güvenlik açığını da yanında getirebilir. Çünkü tüm hesaplara tek şifre üzerinden ulaşılması, tek şifre ile tüm hesapların aynı anda ele geçirilebilmesi anlamına geliyor.

.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.