Instagram... HİKAYELERİNE ŞARKI SÖZÜ EKLEYEBİLECEKSİNİZ!

Instagram... HİKAYELERİNE ŞARKI SÖZÜ EKLEYEBİLECEKSİNİZ!

Facebook'un sahip olduğu resim ve video paylaşım platformu Instagram'a şarkı sözü ekleme özelliği geldi. Getirilen özellik kapsamında hikayelerine ilgili şarkıları ekleyen kullanıcılar, şarkı sözlerini de hikayelerine dahil edebilecekler.

Ünlü resim ve video paylaşım platformu Instagram'a büyük bir yenilik geliyor. Daha önce testlerinin devam ettiği şarkı sözleri özelliği kullanıcıların hizmetine sunuldu. Bu özellik dahilinde kullanıcılar, şarkı sözlerini hikayelerine ekleyebiliyorlar.

Getirilen özellik şirketin resmi Twitter adresi üzerinden duyuruldu. Yapılan açıklamalarda kullanıcıların hikayelerine şarkı sözleri ekleyebileceği, bu şekilde kendilerini çok daha iyi bir şekilde ifade edebilecekleri belirtildi. İşte Instagram tarafından paylaşılan o tweet;

Ancak bu özellik şu an için sınırlı bir şekilde kullanılabiliyor. Bu da her şarkının sözlerinin hikayelere eklenemeyeceği anlamına geliyor. Ancak Instagram'ın önümüzdeki süreçte, özelliğin desteklediği şarkı sayılarının artırılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.