İnal Aydınoğlu /Cömertlik... TÜRKİYE'NİN GÖNÜLLÜLÜK ÖĞRETMENİNDEN  YENİ KİTAP!..

İnal Aydınoğlu /Cömertlik... TÜRKİYE'NİN GÖNÜLLÜLÜK ÖĞRETMENİNDEN YENİ KİTAP!..

“Türkiye’nin Gönüllülük Öğretmeni” olarak bilinen gönüllülük eğitmeni ve yazar İnal Aydınoğlu’nun 14. kitabı “Cömertlik”, insanın iç dünyasındaki zenginliği dışa nasıl yansıtacağını anlatıyor.

Şimdiye kadar “Sevgi Üzerine, Mutluluk Üzerine, Gönüllülük, Sevgi Liderliği, Karşılıksız- Bir Gönüllü Yolculuğu, İyi Yaşamak, Sevgi Kitabı, İçsel Yaşam Üzerine, Daha İyi Bir Yaşam Üzerine, Yaşamın Anlamı Üzerine, Yaşama Sevinci Üzerine, Kadın Erkek Üzerine, Bilinçli Yaşam Üzerine” kitaplarını kaleme alan İnal Aydınoğlu’nun 14. kitabı “Cömertlik”, raflardaki yerini aldı.

Aydınoğlu kitabında, cömertçe vermeyi, sevmeyi bir yaşam biçimi haline getirmenin verdiği mutluluğu anlatıyor.

Cömertliğin, insanın iç dünyasındaki zenginliğin dışa yansıması olduğunu aktaran Aydınoğlu’na göre cömert kişi özgürce verir, sever, paylaşır, içindeki her değer ve yetenek birer bereket kaynağı olur.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2019 yılını “Gönüllük Yılı” ilan etmesiyle daha da anlam kazanan kitapta İnal Aydınoğlu, “Cömertliğin mutluluğunu hissederek yaşamak için, Yüce Mevlana'nın buyurduğu gibi cömertlikte akarsu gibi olmak, hayır ve bereket yolunda, gürül gürül akmak gerekir.” diyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.