Hande Yener...'KUŞ'U  KIBRIS'TAN HAVALANDI!

Hande Yener...'KUŞ'U KIBRIS'TAN HAVALANDI!

Türk Pop Müziği’nin kraliçesi Hande Yener yeni şarkısı “Kuş” un tanıtımını cumartesi akşamı Kıbrıs’ta gerçekleştirdi.

Türk Pop Müziği’nin kraliçesi Hande Yener, geçtiğimiz hafta piyasaya çıkardığı “Kuş” adlı şarkısının tanıtımını cumartesi akşamı Girne’de bulunan Chamada Club’ta gerçekleştirdi.   

Hande Yener gecede oğlu Çağıl Kulaçoğlu ile kabin başına geçti. Etkinliğe sadece özel davetliler katıldı.   

Yeni single şarkısı “Kuş” u bir hafta önce piyasaya çıkaran Hande Yener, düzenlenen lansman gecesinde şarkıyı ilk kez Kıbrıs’taki hayranlarıyla birlikte söyledi.   

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yener, “Kuş şarkısı kısa zamanda çok beğenildi nakaratı “ Her Kuşa bir yuva” bölümü herkesin dilinde bir marş gibi oldu.

Bu yüzden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  20’nci yılla özel albüm geliyor.

    Meslek hayatının 20’nci yılını geride bırakmaya hazırlanan Hande Yener, “Tamamen yep yeni bir albüm ile hayranlarımın karşısına çıkacağım.

Bu albüm benim için çok özel olacak. Birçok yeni besteci ve müzisyenle çalışacağım” dedi. Demet Akalın ve Sinan Akçıl’a selam gönderdi   

Ünlü sanatçı geçmiş yıllarda dargın olduğu Demet Akalın ile arasının çok iyi olduğunu söyledi. Yener, “Demet ile sosyal medya üzerinden konuşuyoruz.

Aramızda bir sıkıntı yok. Benim kimse ile sorunum yok. Sinan Akçıl’la da sorunum yok. Buradan herkese selam yoluyorum” dedi.

Kuş şarkısının tanıtımı için pasta kesildi  Chamada Club’da düzenlenen lansman gecesinde pasta kesen Hande Yener, “Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ben burayı çok seviyorum” ifadelerini kullandı. Fikri Karayel’i sahneye davet etti   

Kendisini izlemeye gelen Kıbrıslı sanatçı Fikri Karayel’i sahneye davet eden Hande Yener, Karayel ile birlikte sanatçının “Yol” şarkısını seslendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.