Güldür Güldür Show...METROBÜS YOLCULUĞUNUN İNCELİKLERİ!

Güldür Güldür Show...METROBÜS YOLCULUĞUNUN İNCELİKLERİ!

Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 22 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de..

Hayatlarında ilk kez metrobüs deneyimi yaşayacak olan zengin kızlar Özge ve Burcu’yu nasıl yolculuk bekliyor?

Metrobüs ile yolculuğun ne gibi zorlukları olabilir? Düzenli olarak metrobüs kullanan kişilerin metrobüste bir günü nasıl geçiyor?

Ergenlik çağındaki çocuklarını anlamak isteyen Yeter ve Mesut, Özge öğretmenin de desteğiyle bunu başarabilirler mi? Ergen Bahadır’ın hayatında yolunda gitmeyen şeyler ne olabilir?

Kızlar konusunda şanları hiçbir zaman yaver gitmeyen meslek liselilerin, bu seferki planları işe yarayacak mı? Korku gecesi bahanesiyle kızlarla yakınlaşmak isteyen liselilere, kızların sürprizi ne olacak?

Anne ve babasını dışarda kahvaltıcıya götüren Ozan bu duruma ne kadar pişman olacak? Kahvaltıcılardaki çeşitlilik karşısında İsmail ve Naime ne tepki gösterecek?

Birbirleriyle bir türlü anlaşamayan kız kardeşler, bu sefer babalarının doğum gününü sorunsuz bir şekilde kutlayabilecekler mi?

Kız kardeşler arasındaki bu rekabet duygusu nereden geliyor? Genelde hangi konularda birbirlerini eleştiriyorlar? Hayati, kızlarının anlaşamaması konusunda ne yapacak?

Görgüsüz oldukları kadar da zengin olan kardeşler Naime ve Şevket’in bu seferki hedefleri kimler?

Bir dans kurma hayali kuran Yeter ve Kazım, tuttukları dairenin sahipleri Naime ve Şevket’le anlaşabilecekler mi? Naime ve Şevket aradıkları aşkı bu seferki kiracılarında bulabilecekler mi?

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.