Güldür Güldür Show... MAYIS AYINDA HAFTADA İKİ GÜN KAHKAHA!

Güldür Güldür Show... MAYIS AYINDA HAFTADA İKİ GÜN KAHKAHA!

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, Mayıs ayı boyunca her Çarşamba ve Cumartesi akşamı Show TV’de ekrana gelecek. Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 15 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor.

Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7’den 70’e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor.

İş yerindeki bir yanlış anlama sonucu mahkemeye çıkarılan Hayati, hangi suçtan yargılanıyor? Hayati’nin masumluğunu kanıtlayacak görgü tanığı Mesut enişte olursa ne olur?

Ayda bir toplanıp birbirlerine dertlerini anlatan kadınlara köyden gelen Naime de katılırsa ne olur? Köyde yaşadığı dertleri anlatan Naime’ye kadınların tepkisi ne olacak?

Sevgilisi Mehtap’a evlenme teklifi eden Kazım, bu kararından ne kadar sonra vazgeçecek? Kazım ve Mehtap birbirlerine ne kadar uygun olabilirler?

Pide sırasındaki yazılı olmayan kurallar neler? Nelere dikkat edilmeli? Uncu Mesut, iftarın okunmasına az bir süre kalmışken, pide sırasına girmiş kişilere pidelerini yetiştirebilecek mi?

Yaralıların acılarına derman olan program “Yaralı Show’a” bu hafta hangi yaralı isimler konuk oluyor?

Gelenek ve göreneklerimize sahip çıkmak isteyen Ozan Bilal, derdini anlatabilecek mi? Program sunucusu Hayati, konuklarının acılarına çare bulabilecek mi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.