Gülben Ergen... "EMNİYET KEMERİMİ AÇAR, ARABA GİDERKEN İNERİM"!..

Gülben Ergen... "EMNİYET KEMERİMİ AÇAR, ARABA GİDERKEN İNERİM"!..

Radyo Majör'de "Cenk'le Arabada Yoklama" programına katılan Gülben Ergen çok samimi açıklamalarda bulundu.

Yıllar önce Hülya Avşar'la arasındaki magazinsel kavgalara da değinen Ergen, Kendisine hediye edilen borazanı çalmaya çalışıp eğlenceli görüntüler verdi. Haldun Dormen, Kadir İnanır, Seyfi Dursunoğlu'na övgü dolu sözlerin yanı sıra Kenan Işık'tan da haber verdi. 

Gülben Ergen: "O dönem çok yoruldum" 

Hülya Avşar'la magazinde yıllar süren mücadelenin kendisini çok yoğurduğunu söyleyen Gülben Ergen, "Biz aslında birbirimizi gördüğümüzde sohbet edip konuşuyorduk fakat magazin için iki başarılı güzel kadının birbiriyle rekabete sokulması önemli ve güzel bir malzeme idi. Bu konular o dönem beni çok yordu çünkü çok güzel işler yapıyordum, ama bu savaştan sıyrılmakta istiyordum. Bu da Dadı dizisi sayesinde oldu. Dadı çok başarılı olunca bütün o magazin savaşları bir anda sona erdi. 

 

 

Bir dizi ya da film ne zaman olacak? Epeydir ara verildi sorusuna;

"Bütün işlerimi çocuklarıma göre organize ediyorum onların okula gidiş ve çıkış saatlerine göre her şeyimi ayarlıyorum onları yatırabilmek, derslerine yardımcı olabilmek, kitaplarını kaplamak ve yemeklerini yedirebilmek, bunları kaçıramam. Dizi bana 5 sene sonra da gelecek ve ben yapacağım ama şu an çocuklarım en ön planda. dedi. 

Emniyet Kemerimi açar araba giderken inerim...

Cenk Alptekin'in yıllar önce gerçekleşen Yasemin'in Penceresi programında fazla özele girildiği konusu gündeme geldiğinde Gülben Ergen. "Şu an bana bu şekilde canımı yakacak bir soru sorsan emniyet kemerimi açar araba giderken inerim" dedi.

Programın tanıtım videosu alttaki linktedir. Programın tamamı yarın 14 te  YouTube Cenk Alptekin   kanalında  yayında olacak 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.