GÖZDE SANAT TOPLULUĞU’NDAN HER TELDEN MÜZİK ZİYAFETİ!

GÖZDE SANAT TOPLULUĞU’NDAN HER TELDEN MÜZİK ZİYAFETİ!

Yeni yıl sofralarındaki yemek ziyafeti çoktan bitti.. Sıra geldi; uzun zamandır hasret kaldığımız müzik ziyafetine.. Yeni yılın ilk ziyafetlerinden biri 13 Ocak Pazar akşamı saat 20’de Bayrampaşa Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde..

Haber; Hulusi TUNCA

Taşkın Sabah’ın ekibinden keman üstadı Müjdat Güder’in yönettiği Gözde Sanat Topluluğu Korosu, İstanbullu müzikseverlere bir müzik ziyafeti çekmeye hazırlanıyor..

Her telden.. Türk Sanat Müziği’nden nostaljik Türk Pop’una.. Halk Müziği’nden Arabesk’e..

Halka ücretsiz olarak verilecek olan bu konser ve bu şarkılar kaçmaz.. Ben; değerli dost Aynur Gündoğar Akal’ın konuğu olarak bu konseri büyük bir zevkle izleyecek ve dinleyeceğim.. Sizleri de bekliyorum..

Sebep Sensin, Bir Hadise Var, Rüzgar Uyumuş, Unutamıyorum, Anlatılmaz Bin Dert, Aşkın İçimde Rüya, Bu Hazan, Şu Yalan Dünyayı, Gül Olsam, Bitmeyen Çile, Eski Dostlar, Rüya Gibi, Sıra Sıra Siniler, Yeni Bir Aşk Arıyorum, Akşam Olunca Yarelerim, Dost Bildiklerim, Tekirdağ’ın Üzümü, Çatılmış Kaşlarınla, Rüyalarda Buluşuruz, Büklüm Büklüm, Geziyorken Bu Sahili, Sen Olmadan Yaşayamam, Çok Geç Olmadan, Kandıramazsın, Altın Gümüş Pırlanta (Olmaz Olsun)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum