Google Maps... İLGİNÇ GÜNCELLEME YOLDA!..

Google Maps... İLGİNÇ GÜNCELLEME YOLDA!..

Google’ın dünya çapında kullanılan navigasyon yazılımı Google Maps için ilginç güncelleme haberi ortaya çıktı. Bu güncelleme ile Maps uygulamasına müzik desteği geliyor!

Google Maps için ilginç güncelleme geldi!

Google’ın dünya genelinde 80 bölgede yayınladığı güncelleme ile bineceğiniz otobüs veya trenin bulunduğunuz durağa gelmeden önce tam olarak nerede olduğunu görebileceksiniz. Hali hazırda olan saat bildiriminin görsel bir hali olduğunu da söyleyebiliriz.

Google’ın bu güncellemesi, Sidney şehrinde, bineceğiniz trenin ve otobüsün kapasitesini ve hatta içerideki yolcu sayısını da gösterecek. Bu özelliğin global olarak dağıtımının olup olmayacağı ise henüz belli değil.

Bir diğer dikkat çekici özellik ise Spotify, Apple Music ve Google Play Music servislerini kullananları yakından ilgilendiriyor. Navigasyon uygulaması açıkken, bu uygulamaları kullanmak için uygulamadan çıkma gereksinimi ortadan kaldırıldı. Dağıtılacak olan güncellemenin, Maps uygulaması açıkken, uygulamadan çıkmadan, yukarıda bahsettiğimiz müzik servislerini kullanabileceksiniz.

Güncellemelerin içerikleri, Android ve iOS sürümlerine göre değişkenlik gösterecek. Android sürümünde, rota tıkanıklığı ve bildirimler için gerçek zamanlı bildirimler açılabilecek. Buna ek olarak Spotift entegrasyonu daha derin olacak. Bu entegrasyon ile uygulamadan çıkmadan müzik içerikleri arama özelliği de kullanılabilir olacak.

Bölgesel olarak dağıtılacak olan yazılım yükseltmesinin, bu hafta içinde hedeflenen bölgelerde kullanıma sunulması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.