Google... BEDAVA İNTERNET DAĞITMAYA BAŞLIYOR!..

Google... BEDAVA İNTERNET DAĞITMAYA BAŞLIYOR!..

Google ülke genelindeki 50 farklı Wi-Fi noktasından bedava internet dağıtacak.

İlk etapta Meksika, Tayland ve Hindistan gibi ülkelerde başlatılan Google Stationprojesinin bir sonraki durağı Filipinler oldu.

Google bu hizmet sayesinde, ülke genelindeki 50 farklı Wi-Fi noktasından bedava internet dağıtacak.

Google bedava internet dağıtmaya başlıyor!

Google, düzenlemiş olduğu etkinlikte daha önceden Hindistan, Tayland, Meksikagibi ülkelerde başlatılan Google Station projesinin Filipinler’inde dahil edildiğini duyurdu.

Bu proje kapsamında ülke geneline yerleştirilecek olan 50 farklı ücretsiz Wi-Fi noktası, Filipinlilere bedava internet dağıtacak. Ancak, söz konusu bu hizmetin belli bir süresi de olacak.

Aktarılan bilgilere göre, her bir kullanıcı söz konusu bu Wi-Fi noktalarına 30 dakika boyunca bağlı kalabilecek. 30 dakika dolduktan sonraysa, kullanıcıların yeniden giriş yapması gerecek.

Böylece, hem ücretsiz servisin yoğunluktan dolayı çökmesi engellenecek, hem de internet hızı belli bir seviyede tutulmuş olacak.

Station projesinin, Şubat ayının sonuna doğru devre sokacağını açıklayan Google bedava internet hizmetini her geçen gün daha da yaygın hale getiriyor.

Bu gelişmeyle beraber Station hizmeti Nijerya, Meksika, Hindistan, Tayland, Filipinler ve Endonezya olmak üzere toplamda 6 ülkede aktif olarak hizmet veriyor.

Son olarak, ücretsiz Wi-Fi hizmetine ilerleyen günlerde başka ülkelerinde dahil olacağı tahmin ediliyor. Sizce, bu hizmet Türkiye’de başlar mı?

Bu konu ile ilgili fikirlerinizi hemen aşağıda yer alan yorum kısmından aktarabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.