Golf Challenge... GOLF TUTKUNLARINI BİR ARAYA GETİRDİ!..

Golf Challenge... GOLF TUTKUNLARINI BİR ARAYA GETİRDİ!..

İstanbul Kemer Country Golf Sahası’nda gerçekleşen Golf Turnuvası, iş, sanat, spor ve cemiyet dünyasının önde gelenlerini bir araya getirdi.

Dördüncü kez Kemer Country Golf Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen Turkcell Platinum Golf Challenge’ta şampiyonlar belli oldu. 19-21 Ekim tarihleri arasında düzenlenen turnuva, başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören olmak üzere iş dünyasından Nihat Özdemir, Kıvanç Oktay, Cemal Kalyoncu, Hakan Özyazıcı, Cavit Yıldız, Hakan Çarmıklı, Erdem Kıramer, Ali Nuri Türker, Sabri Yiğit, Korhan Kurdoğlu ve Mehmet Ziylan gibi ünlü isimleri ağırladı. Toplamda üç gün süren turnuvada Cansen Başaran Symes, Beyhan Benardete, Serra Tokar, Binnur Egeli, Didem Aras ve Hamit Altıntop gibi cemiyetle spor dünyasından ünlü isimler de mücadele etti.

İş, sanat ve cemiyet dünyasından golfseverleri bir araya getiren turnuvada Erkekler A kategorisinin şampiyonluk kupasını Hasan Akçakayalıoğlu kaldırırken, kadınlar A kategorisinde mutlu sona ulaşan isim ise Nonita Chand oldu. Yerli ve yabancı 300’e yakın sporcunun katıldığı Turkcell Platinum Golf Challenge, 21 Ekim Pazar günü saat 17.00’de düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.