Göktaşı... GÖKTEN ''KAHKAHA'' YAĞACAK

Göktaşı... GÖKTEN ''KAHKAHA'' YAĞACAK

Beyaz perdenin sevilen oyuncuları Ayhan Taş, Tuna Orhan, Bülent Çolak, Mehmet Esen, Yılmaz Gruda, Sinan Çalışkanoğlu, Ceyhun Fersoy ve Nilay Toprak'ın da yer aldığı yılın ilk büyük komedisi Göktaşı filmi 28 Eylül'de vizyonda.

Ana cast hariç tüm oyuncuları köyün yerli halkının oluşturduğu filmin konusu da yaşanmış bir olaydan esinlenerek beyaz perdeye uyarlandı... 

Göktaşı filminin baş rol oyuncusu usta komedyen Şafak Sezer,  filmdeki rolü ile şaşırtıcı bir ters köşe yaparak, muhteşem bir performans sergilediği  köy muhtarı Kısmet olarak çıkıyor bu defa karşımıza. 

GÖKTEN ''KAHKAHA'' YAĞACAK

Geçtiğimiz senelerde Türkiye'ye düşen göktaşının ardından yaşanan olaylardan esinlenilerek senaryoya aktarılan Göktaşı filminde, Alman, Amerikalı ve Ruslar'ın yüksek ücretler karşılığında bu taşları almak istemelerini öğrenen ve muhtar Kısmet rolüyle seyirciye ters köşe yapmaya hazırlanan Şafak Sezer'in türlü dolaplarını kahkaha ile izleyeceksiniz.

"Göktaşı Muhtarın kısmetidir" felsefesiyle, taşları bir an toplayıp, para kazanmaya çalışan muhtar Kısmet rolündeki Şafak Sezer; ''Bildiğiniz tüm komedileri unutun, yaşanmış bir hikayeden uyarlanan ve tam bir aile komedisi olan Göktaşı filminde sürprizlere hazır olun'' diyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.