Gökhan Türkmen... AKUSTİK KONSERİ İLE BÜYÜLEDİ!..

Gökhan Türkmen... AKUSTİK KONSERİ İLE BÜYÜLEDİ!..

Gökhan Türkmen, 13 Nisan’da gerçekleştirdiği “Akustik Plus” konserinde 20 kişilik geniş orkestrası ile unutulmaz bir gece yaşattı.

Yaklaşık 3 saat süren konserde izleyenler karşılaştıkları sürprizlerle konser boyunca bambaşka duyguları bir arada yaşadılar.

“Aşk Lazım” şarkısıyla giriş yapan müzisyen, hafızalara kazınan 25 parçasını seslendirdi. Konserin sürprizleri arasında tiyatro oyuncusu Sitare Akbaş’ın etkileyici performansı yer aldı.

Oyuncu, Virgül albümünde yer alan Ben Unuturum parçası öncesinde metin yazarlığını Ozan Turgut’un yaptığı tirat ile tüm izleyicileri büyüledi.

Türkmen’den bir ilk! Instagram story için özel performans.

Tiyatro ve konserlerde izleyicilerin, an’ı kaçırmak pahasına sosyal medya paylaşımı yapmak için performansları tam anlamıyla izleyemediklerine dikkat çeken Türkmen “Çatı Katı” ve “Lafügüzaf” parçalarının öncesinde, 15 saniyelik nakarat kısımlarını seslendirerek seyirciler için instagram story içeriği sundu.

Türkmen, ilk defa yapılan bu interaktif performansının ardından dinleyicileri telefonla ilgilenmemeye ve anı yaşamaya davet etti.

Tüm ekibiyle sahnede yer aldı.
Türkmen, konser sonunda aile olarak lanse ettiği GTR Müzik ekibini sahneye davet ederek coşkulu bir kapanış ile unutulmayacak bir an yaşattı.

Çocuklar ve Doğa için görevler tamamlandı.
Akustik Konserlerinde “Geleceğe Işık Tut” projesine de destek veren müzisyen ve GTR Müzik ekibinin çağrısı yine karşılığını buldu. Toplanan yüzlerce kırtasiye malzemesi ve oyuncağı, Geleceğe Işık Tut ekibi aracılığıyla ihtiyacı olan okullara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ulaştırılacak.

Aynı zamanda uzun zamandır Ege Orman Vakfıyla Melik Turgut Korusu için çalışmalar yürüten Türkmen, Akustik Plus konserinde sahne alan 20 müzisyen arkadaşı adına fidan diktirdiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.