Gökçe... "SOSYAL MEDYA KÖTÜ İNSANLARI ORTAYA ÇIKARDI"!..

Gökçe... "SOSYAL MEDYA KÖTÜ İNSANLARI ORTAYA ÇIKARDI"!..

Yeni çıkan şarkısı ‘ Hep beraber deliriyoruz’ ile Serhat Tekin’in hazırlayıp sunduğu Serhat’la Kayıttayız programına konuk olan Gökçe, müzik ve özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Hayatı boyunca yaptığı en büyük deliliğin ne olduğu sorusuna ‘ Aklıma hiç bir şey gelmiyor. Yaptığım her şey bana normal  başkasına delilik gibi gelebilir. Bu yüzden seçemiyorum.’ cevabını verdi.

Reklamın kötüsü oluyor

Programda ‘ reklamın iyisi kötüsü olmaz ‘ anlayışına katılmadığını söyleyen Gökçe , ‘ Reklamın kötüsü gayet oluyor. Bana kimse kötü reklam yaptıramaz.

Göz önündeyken arkadaşlarımın yanındaymış gibi davranmam. Kendimi her zaman kontrol ederim.

Doğal olacağım derken saygısız gözükmek istemem. Magazinde olmamak tamamen kendi seçimim. Bunu tercih etseydim beni magazinde görürdünüz ’ dedi.

Sosyal medya kötü insanları ortaya çıkardı.

Kendisini en son neyin deli ettiği sorulduğunda , sosyal medyada ünlü kişilerin fotoğraflarının altına hakaret içeren şeyler yazılmasına deli olduğunu söyleyen Gökçe , ‘ Bu internet yüzünden aslında ne kadar çok kötü insan olduğunu görmüş olduk.

Mesela birisi çok rahat diğerinin çocuğunun fotoğrafının altına ‘ Çocuğun çok çirkin! ’ yazabiliyor. İnanamıyorum!’ cevabını verdi.

Oyunculuğa yeşil ışık yaktı

Programda 15 yaşından beri oyunculuk eğitimi aldığını söyleyen Gökçe , aslında ilk mesleğinin oyunculuk olacağını ama o zamanlar bu konuda yeterli girişimlerde bulunmadığını söyledi.

Gökçe, ‘ Yönetmen arkadaşlarıma bile ‘ Ben aslında oyuncuyum ‘ demediğim için , o çevrelere hiç girmeyip yabani takıldığım için kimse benim oyunculuk yönümü bilmedi’ dedi.

Artık oyunculuğa sıcak bakan Gökçe , konserlerini etkilemediği sürece yeni projelerde yer almak istediğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.