GAZİ KOŞUSUNDA ŞIKLIK YARIŞI!

GAZİ KOŞUSUNDA ŞIKLIK YARIŞI!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu'nun 93'üncüsü İstanbul'da yapıldı.

Veliefendi Hipodrumu'nda protokole gelenler arasında şıklık yarışı yaşandı. Sadece belirli kişilerin yer aldığı protokoldeki kişiler masalarına giderek yarışı beklediler.

Gazi Koşusu'nda, birincilik ikramiyesi 1 milyon 650 bin lira olurken, ikinciye 660 bin lira, üçüncüye 330 bin lira, dördüncüye ise 165 bin lira olmak üzere toplamda 2 milyon 805 bin lira ikramiye dağıtıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına, 1927 yılından beri kesintisizi olarak düzenlenen, Türk yarışçılığının derbisi 89. Gazi Koşusu'nda şıklık yarışı yaşandı.
 
TJK Başkanı Serdal Adalı ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki yarışı; iş, politika ve sanat dünyasından Deniz Ülkü Arıboğan, Fazıl Say ve eşi, Ayhan Aşan ve eşi, Nesligül Aksoy, Kerim Üstünel, Elif Ergün, Hediye Güral Gür, Hulusi Çil ve Neslihan Up gibi isimler izledi. Gün boyu süren canlı müzik performansları, dans gösterileri ve fotoğraf etkinlikleri katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı.

İş, sanat, cemiyet ve yarışçılık dünyasının ünlü isimleri de objektiflere böyle takıldı.

İŞTE ŞIKLIK YARIŞINDAN KARELER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.