Fırıncının Karısı...ERSAY ÜNER YAZDI, KUBAT SÖYLEDİ!

Fırıncının Karısı...ERSAY ÜNER YAZDI, KUBAT SÖYLEDİ!

Başrollerini Büşra Pekin, Alper Kul, Korhan Herduran, Ferdi Sancar ve Seda Türkmen’in paylaştığı komedi filmi ‘Fırıncının Karısı', söz ve müziği Ersay Üner'e ait olan ‘Yılın Gelini’ şarkısıyla izleyenleri coşturacak.

Sözü ve müziği ünlü müzisyen Ersay Üner'e, düzenlemesi ise Erhan Bayrak'a ait olan 'Yılın Gelini' şarkısının remix versiyonu Berkay Şenol imzası taşıyor. 

Sözleri ve müziğiyle dinleyenleri coşturacak olan 'Yılın Gelini' şarkısını ünlü sanatçı Kubat seslendirdi.

Yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı ‘Fırıncının Karısı’ filminde kamera karşısına geçen Kubat; filmin oyuncuları ve su balesi ekibiyle eğlenceli bir klibe imza attı.

27 Eylül'de seyircisiyle buluşacak olan 'Fırıncının Karısı' filmi için özel olarak hazırlanan 'Yılın Gelini' klibi tüm dijital platformlarda yerini aldı.

 27 Eylül'de Vizyonda!

Yapımcılığını Mahmut Kayımtu ve Ertuğrul Fındık'ın gerçekleştirdiği, yapımını ‘Two Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Büşra Pekin, Alper Kul, Korhan Herduran, Ferdi Sancar ve Seda Türkmen’in paylaştığı ‘Fırıncının Karısı’ 27 Eylül’de Türkiye ile eş zamanlı olarak Avrupa ülkeleri ve Azerbaycan'da vizyonda olacak.

https://

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.