Ferman Toprak... ALAYINA GİDER!

Ferman Toprak... ALAYINA GİDER!

Ferman Toprak, yeni single çalışması olan "Alayına Gider" isimli şarkısını, Poll Prodüksiyon etiketiyle, tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sundu.

1995 yılında başladığı müzik kariyerinde "Hayatı tespih yapmışım" isimli şarkısıyla  büyük çıkış yakalayan, fantezi müziğin sevilen sanatçısı Ferman Toprak, yeni single çalışması olan "Alayına Gider" isimli şarkısını, Poll Prodüksiyon etiketiyle, tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sundu.

23 yıldır İstanbul gece hayatının vazgeçilmez ismi olan ve Türkiye sınırlarını da aşarak fenomen haline gelen Ferman Toprak, bestesi Yanar’a, aranjesi Fırat Özbaylar’a ait “Alayına Gider” isimli 0 km olan hareketli şarkısıyla, müzikseverleri adeta kalbinden vurdu.

“Alayına Gider” i Erkan Nas yönetmenliğinde kliplendiren  Ferman Toprak’a çekimlerde; eşi Hilal Toprak, survivor yarışmasında boy gösteren Merve Aydın, oyuncu şarkıcı Erkam Aydar ve tik tok fenomeni ünlü youtuber Ezgi Gizem ve o ses Türkiye 2013 birincisi olan Mustafa Bozkurt da eşlik etti.

Senaryosunu eşi Hilal Toprak'ın yazdığı eski Türk sineması tadında gerçekleştirilen ve bir aşk hikayesini anlatan klip çekimleri ;Beykoz kundura fabrikasında yaklaşık 23 saat sürdü.

Klipte Ferman Toprak’ın sevgilisi rolünü eşi Hilal Toprak oynarken;yedi aylık bebek Adel Su Toprak da video klipte mini bir rol aldı.

Aylar sonra yeni single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sunan Ferman Toprak “Gerçekten enerjisiyle, sinerjisiyle kaliteli ve eğlenceli bir şarkıya imza attık. Bundan sonra “Alayına Gider “ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.