21 Kasım 2018
  • İstanbul17°C
  • Ankara14°C

FACEBOOK... ARTIK HESABINIZ 30 GÜN DOLDUĞU ANDA SİLİNECEK!..

Sosyal medya devi Facebook, hesabını tamamen kapatanlara özel bir değişime gitti. Buna göre hesabını kapatanlar 14 gün içinde tekrar hesaplarını açarlarsa silinme işlemi duruyordu. Bu süre artık 30 gün.

Facebook... ARTIK HESABINIZ 30 GÜN DOLDUĞU ANDA SİLİNECEK!..

05 Ekim 2018 Cuma 17:00

Facebook hesabını kapatmak isteyen kullanıcılar, hesaplarına giriş yapmadığı 14 gün süresince erişim sağlarlarsa kapatılma işlemi duruyordu.

Dünya devi, aldığı yeni bir kararla bu süreyi 14 günden 30'a çıkardı. Peki bu ne demek?

Facebook hesabınızı tamamen silmek istiyorsunuz ve bunun için silme tuşuna bastınız.

Facebook size 30 gün süre verecek; 30 gün içinde hesabınıza normal şekilde şifrenizle girmeniz halinde hesabınız silinmekten kurtulacak.

Facebook, hesabını silenlerin sonradan pişman olma olasılığını da düşünerek süreyi uzatmayı tercih etti.

30 gün dolduğunda ise hiçbir şekilde silinen Facebook hesabı geri gelmeyecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.