Esra Erol'da... DAYISI BABASI MI? DÜĞÜMÜ DNA TESTİÇÖZECEK!

Esra Erol'da... DAYISI BABASI MI? DÜĞÜMÜ DNA TESTİÇÖZECEK!

ATV'de Esra Erol'da programında Burcu'nun öz babasının dayısı olduğunu iddia etmişti, o dayı ve tecavüze uğradığını söyleyen anne ortaya çıktı.

ATV'de Esra Erol'da programında Burcu Zıtnalbant isimli 19 yaşındaki genç kızın şoke eden hayatı ifşa olmuştu. Burcu gerçek babasının aslında öz dayısı olduğunu açıklamıştı. Bunu da ona üvey babası söylemişti. Annesine sorduğunda ise 'sen tecavüz çocuğusun' yanıtını almıştı. İşte o şoke eden o olayda söz konusu dayı ve anne ekrana çıktı. Bakın neler anlattılar:

Önce Burcu Zılnalbant olayıyla ilgili bilmeyenler için kısa bir özet geçelim. Burcu 11 yaşında onu büyüten üvey babasından şok gerçekleri öğrendi. Üvey baba onun kendi kızı olmadığını gerçek babasının annesinin abisi olduğunu açıkladı. Burcu bunu annesine sorduğunda 'sen tecavüz çocuğusun' yanıtı aldı.
18 yaşına geldiğinde ise Burcu çok daha fazla detay olduğunu farketti. Sadece o değil kuzeni de dayısının çocuğuydu. Yani annesi ile birlikte teyzesi de abilerinden hamile kalmışlardı. Esra Erol tecavüz ithamında bulunan anne Ayşe Çerşil ile ağabeyi Süleyman Negizcan'ı konuşturdu. İşte anlattıkları:
Ayşe Çerşil 18 yaşındayken baba baskısından bunalıp kız kardeşi Havva ile ağabeyinin yanına gittiklerini söyledi. İşte söyledikler: -Burcu'nun babası Süleyman Negizcan... O benim abim... Babamın ilk eşinden olan abim oluyor. Burcu 8 aylık doğdu stresten dolayı. Kızıma gerçeği söyleyemedim utandım.
TECAVÜZ ETTİĞİNİ ANLAMADIK : Kendisi ile kardeşine ağabeylerinin ilaç verip tecavüz ettiğini iddia eden Ayşe Çerşil sunları anlattı: -'Biz bu olay yaşandığında nasıl uyuyorsak o şekil kalkıyorduk. Bir şeyden (tecavüzden) haberimiz olmuyordu. Abim bana ve kız kardeşime tecavüz ediyor ama bizim haberimiz olmuyordu.
İKİMİZE DE AYNI ŞEYİ YAPTI : -Annemiz ve babamız bizi hiç bilgilendirmedi. Babamız aşırı disiplinli ve sıkı bir baba olduğunu için abimize sığındık. Abimize sığındıktan sonra orda bir kaç olay yaşadık. Ama dediğim gibi tecavüzü ruhumuz bile duymadı. Abim kötü davranmaya başlayınca ben evden ayrıldım. İkimize de aynı taktiği uygulamış.
KARDEŞİMLE AYNI ŞEKİLDE HAMİLE KALDIK-Kayseri'ye eve dönünce annem beni sağlık ocağına götürdü. Sağlık ocağında test yaptırılınca çok geç kalınmış olduğunu öğrendik. Kız kardeşim de aynı süreçte hamile kalıyor. Aramızda 15 gün var. Ama birbirimizden haberimiz yoktu.
KARDEŞİM ŞİKAYETÇİ OLDU-Kız kardeşim gidip şikayetçi oldu. Polisler bir kişi olduğu ikinciye gerek yok diyerek beni dahil etmediler. Ancak hiçbir tebligat yapılmadı. Abim o zaman imam nikahıyla evliydi. Bir küçük oğlu vardı. Abim madde bağımlısı ve hırsızdı. Sabıkası vardı ve 10 yıl hapis yatmıştı.
Ağabey iki kardeşine tecavüz etti ikisi de anlamadı Esra Erol'da anlattı

Ayşe Çerşil'in anlattıklarının ardından tecavüz ettiği iddia edilen ağabey Süleyman Negizcan canlı yayına bağlanıp şunları anlattı: 
-Benim öyle bir kızkardeşim yok. Yalan söylüyorlar. Kendileri Kayseri'den kaçıp benim yanıma geldiler. İkisi de babamdan habersiz geldiler. Bunlar benim yanımda 'abi babam bize çok baskı uyguluyor' dediler. Ben de burda biraz kalın dedim. Okuldan kaçıp gelmişlerdi. Okulda ne yaptılarsa ben bilmiyorum.

DNA TESTİ YAPTIRIRIM : -Benim hakkımda dava açıldı. Ben o davada beraat ettim. Ben DNA testi yaptırmaya hazırım. Bu çocukların babası ben değilim. Ben o zamanlar evliydim ve 3 çocuğum vardı. Benim yanımda 3 - 4 ay kaldılar. Eşimde vardı yanımızda. Sonra çekip Kayseri'ye gittiler.

OĞUZ ÇEŞİL KİM?-3 çocuğum var. Oğuz da benim oğlum. Soyadının Çerşil olmasının sebebi babamın büyütmesi. Üzerine kaydettirdi. Oğuz'u ben babama götürdüğümde evli barklı değildim yalnızdım. O yüzden onu babama bıraktım,

Ayşe Çeşil'in ağabeyi hakkındaki iddiaları sonrasında Süleyman Negizcan bugün Esra Erol'un programına gelip DNA testi için kan vermeye razı oldu. Şimdi herkes bu DNA testinin sonuçlarını bekliyor. Olayın yargı boyutuna ilişkin Süleyman Negizcan'ın söyledikleri de akıllarda soru işareti yarattı.

Süleyman Negizcan küçük kız kardeşi Havva'nın açtığı tecavüz davasından 'beraat' ettiğini iddia etti. Ancak o davada DNA testi yapılmadığını söyledi. Avukat Hülya Kuran ise bunun normal olmadığını 'tecavüz'den dünyaya gelen bir çocuk varsa test yapılmış olması gerektiğini belirtti. Tecavüze uğradığını iddia eden Ayşe Çeşil de 'polisler bir kişi şikayetçi ikinciye gerek yok' denildiği iddiası ile zihinleri bulandırdı. Avukata göre bu da olmayacak bir şey.

Bugün Esra Erol'da programında sır perdesinin biraz daha aralanması bekleniyor. DNA testi Burcu'nun babasının dayısı olduğunu ortaya koyarsa, genç kızın kuzeni diye bildiği kişi de kardeşi olmuş olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.