Ersoy Dinç... “YILDIZ TİLBE’YE MİNNETTARIM!”

Ersoy Dinç... “YILDIZ TİLBE’YE MİNNETTARIM!”

‘Leyla Mecnun Aşk Görsün’ şarkısıyla iyi bir çıkış yakalayan Ersoy Dinç, 'Yıldız Tilbe gibi efsane bir ismin şarkısını okumak bana ayrı bir heyecan ve gurur verdi. Kendisine buradan minnet duygularımı iletiyorum' dedi.

2017 yılında ‘Bende İnsanım’ teklisi ile büyük bir çıkış yakalayan Ersoy Dinç, şimdilerde yeni teklisi ‘Leyla Mecnun Aşk Görsün’ ile heyecan yaşıyor.

 

Ersoy Dinç; söz-müziği Yıldız Tilbe’ye, düzenlemesi ise Okan Akı’ya ait olan single çalışması Leyla Mecnun Aşk Görsün’ü geçtiğimiz gün müzikseverlerin beğenisine sundu.

 

Parça, kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine girdi.

 

Yakışıklı şarkıcı, kısa sürede müzikseverlerin büyük beğenisini toplayan şarkısını ise Ümraniye Platoları’nda yaklaşık 30 kişilik bir ekip ile Barış Gökçe yönetmenliğinde kliplendirdi.

 

“YILDIZ TİLBE’YE TEŞEKKÜR”

 

‘Leyla Mecnun Aşk Görsün’ teklisi ile yüzbinlerlerce müziksevere ulaşan Ersoy Dinç; “Normalde ben de söz-müzik yazan bir insanım.

 

Fakat Yıldız Tilbe gibi efsane bir ismin şarkısını okumak bana ayrı bir heyecan ve gurur verdi. Kendisine buradan minnet duygularımı iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.