Erkan Petekkaya...'NURGÜL BANA SÖYLEMEMİŞTİR!'

Erkan Petekkaya...'NURGÜL BANA SÖYLEMEMİŞTİR!'

Nurgül Yeşilçay, salgına rağmen ara vermeyen dizisinin setinde arkadaşlarıyla 'Oy korona' adlı şarkıyı söyleyen Erkan Petekkayı'yı "Salaklık zararlı" diyerek eleştirmişti.

ATV ekranlarında yayınlanan Gel Dese Aşk dizisinde başrol oynayan Erkan Petekkaya, koronavirüs salgını olmasına rağmen sete devam ederek virüse karşı bir video çekti.

Set arkadaşlarıyla Oy Korona isimli şarkıyı söyleyen Erkan Petekkaya, kısa sürede gündem olarak tepki çekti.

Oyuncuya ilk tepki de eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay'dan geldi. Günlerdir eleştirilerin hedefi olan Petekkaya, konu hakkında sessizliğini bozdu.

"HAKARET ETME ZAMANI DEĞİL"

Videosunun ardından çok sayıda olumsuz tepki alan Petekkaya, bazı oyuncuların başlattığı linç kampanyasına anlam veremediğini belirterek "Biz sette her türlü önlemimizi aldık.

Steril bir ortamda çalışıyoruz. Senaryo sayfa sayımız yarıya indi. Set çalışanlarının aileleri korkmasın. Hakaret etme zamanı değil.

Birbirimizi sevmeye başlamalıyız. Herkes kendi kapısının önünü süpürecek. İşimi gücümü yapıyorum ve işim insanları eğlendirmek. Yapabildiğim yere kadar da yapacağım" dedi.

"NURGÜL BANA SÖYLEMEMİŞTİR"

Eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay'ın Twitter hesabından "Uyuşturucu zararlı. Alkol zararlı. Salaklık zararlı. Adam sanmak daha zararlı.

E ben anlattım bunları" paylaşımı hakkında konuşan Erkan Petekkaya, "Hiçbir şeyi takip etmiyorum. Nurgül'le tartışmam seneler öncesinde kaldı.

Unutttuk, gitti, bitti. Bu açıklamasının benimle ne alakası var? Bana söylediğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.