Emre Altuğ... "OĞLUMUN AYAĞI 38 NUMARA"!..

Emre Altuğ... "OĞLUMUN AYAĞI 38 NUMARA"!..

Pop müziğinin başarılı ve sevilen ismi Emre Altuğ, Sultanbeyli ve Sancaktepe'nin en büyük kapalı alışveriş merkezinden birinde sevenleriyle buluştu.

Altuğ'un 1 saatlik konseri yoğun ilgi nedeniyle 2 saat sürdü. Emre Altuğ konsere küçük oğlu Uzay'la birlikte geldi.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DA

Bkm imzalı Güldür Güldür Show'a başlayan Emre Altuğ, konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. 

O ÇOK PARA İSTER

Güldür Güldür için ilk kez konuştu. Altuğ: "1 buçuk sene önce Güldür Güldür'e konuk olarak katılmıştım. O günden beri içimde kalmıştı 'ne güzel iş' diye. İzlemesi de çok hoşuma gidiyordu zaten. Onlarda da Emre'yle çalışsak düşüncesi varmış, Necati Abi de 'onun vakti yoktur gelmez o çok para ister' diyormuş. Doğa'lara gittim, ikizler için hayırlı olsuna. Konuşurken bunlar ortaya çıktı, Doğa bağlantıyı kurdu, toplantı oldu ve beraberiz artık" dedi. Çalışma saatlerinin uzun olması açısından "zor olmayacak mı?" yorumuna ise "Zor olmaz. Tiyatro yapmayı seviyorum. 3 günümü alacak Güldür Güldür, 2 gün ezber ve prova, ardından bir günde çekim yapıyoruz. Azizname oyunum da devam ediyor. Ayda 10 oyun oynuyoruz Azizname'yle. Biraz yoğun olacak ama, ben yoğunluğu seviyorum" dedi.
"Hala oyunculuğunuzu kabul edemeyip, sizi Popstar olarak düşünen bir kesim var, özellikle de sosyal medyada" sorusuna ise Emre Altuğ, "Daha iyi oluyor aslında.. Sadece oyunculuk yapsam direkt eleştirebilirler, şimdi bak şarkıcı ama ne güzel oynuyor diyorlar, bunun avantajını yaşıyorum. Hiç kızmıyorum, çok ciddiye aldığım 2 mesleğim var oyunculuk ve şarkıcılık. Hepsini en güzel şekilde yapmaya çalışıyorum" dedi

KUZEY'İN AYAĞI 38 NUMARA OLDU!

Atlaspark Alışveriş Merkezi'ndeki konserine oğlu Uzay ile gelen Emre Altuğ, "Kuzey'in ayağı 38 numara oldu. 9 yaşında henüz. Çok hızlı büyüyorlar. Her türlü sporu yapıyor, Uzay da çok boy attı... Büyümeleri hem hoşuma gidiyor, tenise gitti oradan arkadaş grubuyla buluştu, konsere gel dedim gelmedi. Bana fotoğraf göndermiş, arkadaşlarıyla bir masanın etrafına oturmuşlar, elde bilgisayarlar... Görünce içim buruldu. Dünyalar değişiyor evet. Ne zaman büyüdün arkadaşlarınla gezip eğlenmeye başladın, inşaallah Allah sağlık ve huzur versin istedikleri hayatı yaşasınlar" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.