Emel Sayın... SILAYA DESTEK VERDİ!

Emel Sayın... SILAYA DESTEK VERDİ!

Emel Sayın önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezinde sahne aldı. Yaklaşık bir gün ara ile İstanbul’da iki konser veren sanatçının biletleri haftalar öncesinden tükendi.

Emel Sayın, sevenlerine sürpriz yaparak muhteşem bir show hazırladı. Sanatçı en sevilen şarkılarından biri olan feryat adlı şarkısını seslendirirken Sahnede dumanların arasında yukarı yükselerek heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ardından müthiş bir fasıl ekibiyle izleyicilerine müzik ziyafeti yaşattı. 

Emel Sayın, konser öncesi basının sorularını yanıtladı. Sanatçı yakın zamanda çıkacak olan hayatınızı anlattığınız kitapta Tarık Akan’a yer  da yer verecek misiniz sorusu üzerine  şunları söyledi ;

“hayatımda olan herkese yer vereceğim. Ama kimseyi rahatsız etmeden özellikle ona dikkat edeceğim” Ayrıca, Albüm yapmayı düşünüyorum. Yoğun konser tempomuzun arasında fırsat bulduğum anda çalışmalara başlayacağım. Bu akşam konserimizin adı Emel Sayın, içerik olarak özel bir şov hazırlamak istedik. Farklı bir şey olsun istedik. Umarım beğenilir. 

Ahmet Kural beni çok üzdü 

Emel Sayın, sözlerine Sıla ve Ahmet Kural ile devam etti. Sanatçı, Sıla ile Ahmet’in olayı çok üzücü. İkisinide sanatçı olarak çok severim.

Ama şiddet olayına karşıyım. Kadına şiddet, çocuğa şiddet, hayvanlara şiddet her türlü şiddete karşıyım.

Özellikle bu olay çok üzdü beni, Üstelik Ahmet’in çok sevdiğim insanın yapması üzdü. Sıla’yı taktir ediyorum. Çok cesur davrandı. Bir çok konuşamayan, ezilen kadına cesaret verecek. Örnek olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.