Ece Erken - Demet Akalın... POLEMİK ALEVLENDİ!

Ece Erken - Demet Akalın... POLEMİK ALEVLENDİ!

Beyaz TV'de hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında bugün, Ece Erken Demet Akalın için herkesi şok edecek açıklamalar yaptı.

Ece Erken'in oğlu Eymen Uçar'ın babası Serkan Uçar ve ailesi ile ilgili Demet Akalın'ın söylediklerini canlı yayında bir bir açıkladı.

Demet Akalın'ın tapelerinde ifşa etmekle tehdit eden Ece Erken zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Ece Erken bu gün sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz Programında Şarkıcı Demet Akalın'a ağır sözlerle tehdit edip ateş püskürdü.
 
Erken canlı yayında şunları söyledi:
"Beni yıllardır tanıyorsunuz,ben özel hayatımla ilgili gereken zamanda konuşurum biliyorsunuz. Ama bu gün en şeffaf halimle konuşacağım en saf halimle konuşacağım.
 
40 yaşındayım bir tane evladım var 3,5 yaşında. Maalesef Uçar olan bir biyolojik babası var. Serkan Uçar oğluma babalık yapmıyor.
 
Şuanda ben Serkan Uçar, annesi Halime Uçar ve elti Güldeniz Uçar ile mahkemeliğim''
 
Neden mahkemelik olduğunu ise Erken şu sözlerle açıkladı "Öfke kontrolü olmayan çocuğumun babası Serkan Uçar Eylem'i evinde yatılı olarak istiyor.
 
Daha önce Güldeniz Uçar(elti) ve Serkan Uçar başka magazin programlarında yazışmalarını görmüşsünüzdür benden ne kadar nefret ettiklerini.
 
Ben çocuğumu bu ailede yatılı kalmasını istemiyorum. Eğer mahkeme böyle bir karar verirse başımın üstüne. Ama çocuğumu Uçar ailesiyle sadece uzmanlar gözetiminde görüştürmek istiyorum.
 
Sadece bir nafaka var nafakayı da 3 ayda bir alıyorum. Serkan Uçar nafakayı da çok gördü nafaka indirimine gitti o davada devam ediyor''
 
Demet Akalın bu olayın neresinde? Ece Erken'in iddiasına göre Demet Akalın bundan 2 ay önce sabahın 8'de cep telefonuna mesaj atıyor ve Güldeniz Uçar (Ece Erken'in eltisi, Serkan Uçar'ın abisinin eşi) ile ilgili diyor ki "Bu aile senden ne istiyor.
 
Yüze yakın bir çok sahte hesap açmış bir çok magazin sitesinde seninle ilgili hakaretler ediyor"
 
Ecer Erken ayrıca Demet Akalın'ın bu ailenin başka bir aileyi dolandırdığını mesajlarında söylediğini aktardı ve ilk defa duyduğum olay değil diyede sözlerine ekleyip Demet Akalın ile yaptığı mesajlaşmayı canlı yayında paylaştı.
 
Buraya kadar her şey normal gelebilir ama Ece Erken'in asıl sinirlendiği olay ise Demet Akalan'ın Serkan Uçar ve ailesiyle ilgili bu kadar laflar söyleyip sonra sosyal medyadan yakınlaşması ve takibe alması.
 
Demet Akalın'ın Serkan Uçar ve ailesiyle yakınlaşmasına sinirlenen Ece Erken canlı yayında Akalın'a "2 ay önce Serkan Uçar ve ailesi hakkında bana bunları söyleyen Demet Akalı dün Serkan uçar ve yengesi Güldeniz Uçar'ı sosyal medyadan takibe alıyor ve onlarla yazışıyor.
 
Ben insanların bu kadar kötü olduğunu düşünemiyordum ama o kadar kötüler ki! Evladım söz konusu olmasa yine konuşmazdım.
 
Demet Akalın'ın gerçek yüzü bu ama. Gülben Ergen ile kavga etti ilk işi Erhan Çelik'i takibe almak oldu.Erhan Çelik'in sözlerini paylaştı sayfasında..
 
-Ben her zaman diyorum bu camiada dostluk yoktur diye. Demet Akalın, İbrahim Kutluay ile kavga edip evden atılınca evimi açtım.
 
Evimi açtığım için o anki sevgilim sonra eşim oldu Tuncer Öztarhan benden ayrıldı. Nedenini anlatayım mı Demet Akalın? Mahkemelik olduk senle.
 
Mahkemeyi geri çektin.Neden mahkemeyi de geri çektiğini anlatayım mı? Tapeler felan...Hadi o zaman hodri meydan her şeyi konuşalım.
 
Sen şuan mahkemelik olduğum ve dolandırıcı olduğunu söylediğin ailenin 'senden nefret ediyor,her gün senle yatıp kalkıyor hastalık derecesinde sana düşman' dediğin aileyi takibe alıyorsun ve sonrada diyorsun ki'biz eski dostuz' Hadi bakalım mahkemede hepsinin hesaplayacak,hepsine cevap vereceksiniz.
 
Benle yazışmasını önce çıkartacağız sonrada ne kadar eski bir dost olduğunu bir ispatla bakalım"
Demet Akalın ile ilgili zehir zemberek sözlerine devam eden Ece Erken " İnsanların ekmeğiyle oynadığını biliyorum, insanların namusuyla oynadığını biliyorum, İnsanların şerefiyle oynadığını biliyorum bana yapma!
 
Sen Uçar ailesiyle ilgili 2 ay önce ne iftiralar ne iftiralar attın...Doğruysa çıkacak her şeyi söyledin her şeyi. Şimdide takibe alıp eski dost olduğunu mu söylüyorsun?
 
Yapma Demet Akalın. Tüm Türkiye gerçek yüzünü öğrenmesin yapma. Yapma şarkılarınla gündeme gel. Başkaların ailelerine bulaşma" dedi.

KARARA UYMAZ İSE ZORLAMA HAPİS

Ece Erken'in canlı yayındaki sözleri üzerine Demet Akalın, mahkemeden tedbir kararı çıkarttı.

Karara göre Erken bir ay boyunca Akalın'a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak.

İŞTE O KARAR:
1--ECE ERKEN’in mağdur DEMET AKALIN’a yönelik olarak şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına,
2-ECE ERKEN’in mağdur DEMET AKALIN’a iletişim araçlarıyla veya sair surette rahatsız etmemesine,
3-Tedbir kararının 1 ay süreyle devamına,
4-Yukarıda belirtilen tedbirlere davranılmaması halinde ECE ERKEN’e hakkında 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsinin uygulanacağı, tedbir kararının gereklerine aykırılığın her tekrarında ihlal edilen tedbirin niteliğine ve aykırılığın ağırlığına göre zorlama hapsi süresinin 15 günden 30 güne kadar uzatılabileceğinin ihtarına

 
 

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum