Ebru Şahin ve Akın Akınözü...KÜLTÜR ELÇİSİ OLDU!..

Ebru Şahin ve Akın Akınözü...KÜLTÜR ELÇİSİ OLDU!..

Cuma akşamının en çok izlenen dizisi olan Hercai’nin iki başrol oyuncusu olan Ebru Şahin ve Akın Akınözü Mardin Midyat’ta ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Midyat Kaymakamlığı ile Midyat Belediyesi’nin işbirliğinde düzenlenen ve Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen 2. Midyat Uluslararası Kültür ve Sanat Festivalinin açılış töreni geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi.

Bu festivalde atv’nin reyting rekorları kıran Hercai dizisinin başrolü Ebru Şahin ve Akın Akınözü Kültür Bakanlığı tarafından ‘Kültür Sanat Elçisi’ ilan edildi. Şahin ve Akınözün’e plaketini Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz takdim etti.

Yaklaşık 20 bin kişinin karşısına çıkarak, alkışlar eşliğinde konuşma yapan Ebru Şahin ve Akın Akınözü “Bizleri böyle güzel bir unvana layık gördüğünüz için çok teşekkür ederiz.

Tüm ekip arkadaşlarımız,  kanalımız ATV ve yapımcımız Banu Akdeniz adına bu unvanı kabul etmekten dolayı gurur duyuyoruz.

Hercai’nin bu kadar başarılı olmasının bir sebebi de Mardin ve Midyat halkının bizleri sahiplenmiş olması. Hepinize çok teşekkür ediyoruz” diyerek düşüncelerini dile getirdiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.