Ebru Gündeş... KIZI İLE NEW YORK'A UÇTU!

Ebru Gündeş... KIZI İLE NEW YORK'A UÇTU!

Reza Zarrab'ın New York'ta suşi restoranında görülmesinin ardından Ebrü Gündeş bugün kızı Alara'yla birlikte New York'a uçtu. Haberi İYİ Parti milletvekili Naci Cinisli Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

ABD'de tutuklu olduğu sanılan  Reza Zarrab'ın New York'un en pahalı restoranlarından birinde yanında iki kadınla suşi yerken görülmesinin ardından flaş bir gelişme daha yaşandı.

Reza Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş, bugün, kızı Alara Zarrab ile birlikte New York'a gitti.

Mart 2016'da ailece Miami'ye giden Zarrab ailesinden Reza Zarrab eşi ve kızının yanında tutuklanmış, Gündeş ve kızı Alara Türkiye'ye dönmüştü. Ebru Gündeş'in bugün kızı ile New York'a uçmasının ardından Türkiye'ye Reza Zarrab ile beraber dönebilecekleri konuşuluyor.

Ebru Gündeş'in VIP girişini kullandığı da ortaya çıktı.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Ebru Gündeş ile kızı Alara'nın VIP girişini kullanarak New York'a uçtuklarını duyurdu.

İyi Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, şarkıcı Ebru Gündeş ile kızının VIP girişini kullanarak Atatürk Havalimanı’ndan ABD’nin New York kentine gittiğini duyurdu.
 
Cinisli, Gündeş'in ‘hangi vasıfla’ VIP'yi kullandığını sorduğunda görevlilerin “Özel emir” cevabını verdiğini söyledi.
Ebru Gündeş New York'a gitti! Kızıyla birlikte Zarrab'la mı buluşacak?

Kişisel Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan İyi Parti kurucu üyesi ve milletvekili Cinisli, "İstanbul Atatürk Havalimanı VIP'sinden TK 003 New York uçağına Ebru Gündeş ve kızı geçtiler. Gündeş'in hangi vasıfla VIP'yi kullandığını sorduğumda görevliler ''özel emir'' ile işlemlerin yapıldığını söylediler. Devlet sanatçısı değilse başka bir nedeni olmalı!!!" dedi.

Ebru Gündeş New York'a gitti! Kızıyla birlikte Zarrab'la mı buluşacak?Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab, ABD'de tutuklu olduğu sanılırken, itirafçılığı sayesinde ABD'de elini kolunu sallayarak gezdiği ortaya çıkmıştı.

Zarrab, New York'un en ünlü restoranlarından birinde yanında biri avukatı iki kadınla suşi yerken görüntülenmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise dün yaptığı açıklamada, Erdoğan Reza Zarrab'ın New York’taki meşhur bir restoranda yemek yerken görüntülenmesiyle ilgili, “Zarrab'ın serbest kalması mümkün değil, mümkün olur mu? Bir taraftan öyle diyorlar, şu diyorlar, kelepçeli diyorlar ama demek ki orada bu kelepçelerin dışında başka kelepçeler de var. Demek ki o hukukçular bu işi iyi bilmiyor, çünkü görüntülendiği yanındaki bayan onun avukatı zaten.” ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.