DÜNYA KUPASININ RESMİ ŞARKISI BELLİ OLDU!

DÜNYA KUPASININ RESMİ ŞARKISI BELLİ OLDU!

`FIFA` ve `Sony Music Entertainment`,geçtiğimiz hafta, `We Are One (Ole Ola)` şarkısını `FIFA 2014 Dünya Kupası`nın resmi şarkısı olarak seçtiğini açıkladı...

Milyonlarca futbolseverin merakla beklediği 2014 Dünya Kupası şarkısı geçtiğimiz hafta belirlenerek kamuoyuna açıklandı.

Uluslararası Futbol Federasyonu Birliği (FIFA), Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nın resmi şarkısını, Rio de Janeiro şehrindeki Maracana Stadı'nda düzenlenen törenle duyurdu

'FIFA ve Sony Music Entertainment geçtiğimiz hafta, 'We Are One (Ole Ola)' şarkısını FIFA 2014 Dünya Kupasının resmi şarkısı olarak seçtiğini açıkladı.

Pitbull, Jennifer Lopez ve Brezilya?nın ünlü sanatçılarından Claudia Leitte 'We Are One (Ole Ola)' şarkısını, 12 Haziran 2014'te Sao Paulo'da düzenlenecek olan 'FIFA World Cup' açılış seramonisinde seslendirecek.

Şarkı, "We are one" (Biz biriz), Pitbull tarafından yazıldı ve ilerleyen dönemlerde piyasaya çıkacağı belirtildi.

Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nın resmi şarkısınını seslendiren Brezilyalı pop star Claudia Leitte; Jennifer Lopez ve Pitbull,bu organizasyon ve şarkı ile ilgili duygularını şu şekilde dile getirdi:

Pitbull..."Jennifer Lopez ve Claudia Leitte'ye eşlik etmekten onur duyuyorum. İyi futbol ve müziğin gücünün tüm dünyayı bir araya getireceğine inanıyorum."

Jennifer Lopez..."Futbol ile iç içe olan bir evde büyüdüm, Pitbull ve Claudia Leitte ile birlikte açılışta sahne alacağım için çok heyecanlıyım. Bu küresel beraberliği, sporu ve rekabeti kutlamak için müthiş bir fırsat."

Cluadia Leitte..."FIFA Dünya Kupası'nda ülkemi temsil ettiğim ve hayranlık duyduğum iki sanatçı ile bir araya geldiğim için çok mutluyum. Kültürümü ve ülkemi müziğim ile tanıtmak en büyük hayalimdi. FIFA Dünya Kupası dünyanın en büyük etkinliklerinden biri ve ben Pitbull ve Jennifer Lopez ile Brezilya?da buluşacağım için çok heyecanlıyım."

İŞTE MERAKLA BEKLENEN MUHTEŞEM ŞARKININ VİDEOSU...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya Kupası Magazin