Doğduğun Ev Kaderindir...SEMTLER AYNI, DERTLER FARKLI!

Doğduğun Ev Kaderindir...SEMTLER AYNI, DERTLER FARKLI!

“Doğduğun Ev Kaderindir” 2. bölümü ile 15 Ocak Çarşamba akşamı TV8’de izleyicisiyle buluşuyor.

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrol oynadığı “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi için hazırlanan “Hayat Kavgası” şarkısı yayınlandığı anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

 

Murat Güneş’in söz ve müziğini hazırladığı, Cem Öğet’in aranjesini yaptığı ve Ezgi Koca’nın seslendirdiği şarkı büyük beğeni topladı.

 

2. Bölüm Özet

Mehdi’nin teklifinde ne kadar ciddi olduğunu anlayan Zeynep, yeni bir dönemecin eşiğindedir. Aklı ve kalbi bambaşka şeyler söylerken, Zeynep yapması gerekeni seçerek Mehdi’yle evlenmeye karar verir. İkilinin aldıkları evlilik kararı, mahallede de büyük ses getirir.

Diğer tarafta Nermin, kızını bir an önce oradan kurtarmanın planlarını yaparken, Ekrem’in Zeynep için bambaşka planları vardır. Ekrem adımlarını dikkatle atar.

Zeynep hala aldığı kararın şokunu yaşarken Zeliha’nın Sakine’ye yaptığı başka bir teklifle, Zeynep dört bir yandan kuşatılmaya başlanır.

Düğün günü geldiğindeyse, beklenmedik gelişmelerin varlığı ve misafirlerin gelişiyle, Zeynep ve Mehdi’nin ilişkileri başka yaralara gebe olacak, aşılması zor duvarlar aralarına örülecektir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.