DOĞAL İÇERİKLİ YAPAY ZEKA CİLT MASKESİ!

DOĞAL İÇERİKLİ YAPAY ZEKA CİLT MASKESİ!

Acvit Kozmetik Ceo’su İsmail Çetin milli, yerli ve doğal bir ilke daha imza attı ve cilt sorununu tespit edip çözüm yolu arayan ve onarmaya yardımcı olan maske üretti.

Acvit Kozmetik Ceo’su İsmail Çetin milli, yerli ve doğal bir ilke daha imza attı.
Çetin,”İnsan enerjidir. Enerjisini doğadan alarak yansıtır.

Biz doğadan elde ettiğimiz polifenolleri insan cildine yansıtarak o bölgedeki sorunları çözdürmeye yardımcı olmasını sağladık. Bu yöntemi uygulayanlar cilt sorunlarına elveda diyebilecek.”dedi.

Cilt sorunlarını çözmede yeni bir teknolojiye imza attıklarının altını çizen Çetin, “Dünya’da ilk defa doğal yenilebilen şampuanı biz ürettik.

Ülkemizde “doğal kozmetik” tabirini ilk defa Acvit olarak biz ortaya koyduk ve uyguladık. Bizden sonra herkes doğal kozmetiğe yöneldi.

Şimdi de doğal içerikli yapay zekâ cilt maskesine imza attık. Bu teknolojiye QPPOL ismini verdik. Bu ürün İnsan cildindeki sorunları pozitif yönetip, sorun çözmeye yardımcı olacak ”dedi.

Cilt sorunlarını çözümlemede uygulanan yöntem genellikle cilt tipine göre sunulan tedavi yöntemleridir.

Biz ürettiğimiz ve yaklaşık 2,5 yıl arge çalışması yaptığımız ürünümüzle her cilt tipine uygun olan bir maske geliştirdik.

Bu maske akıllı bir maske olup etkin içerik polifenolleri kapsamaktadır. Ciltte meydana gelen kırışıklık, akne, sivilce, doğum ve güneş lekesi sorunlarını tespit edip çözüm sunmaya yardımcı bir üründür.

Çetin: "Akne tedavisine şöyle yardımcı olmaktadır"

Öncelikle yüzümüze sürdüğümüz maske akneli bölümü bulup bir inşaat işçisi gibi o bölüme çalışmaktadır. Önce akneyi kusturup, ardından o bölgeyi onarmaya ve eski halini aldırmaya yardım etmektedir. Cilt sorunu yaşayanlar doğal içerik yapay zekâ cilt maskesi sayesinde sorunlarından kurtulabilecek ve pürüzsüz bir cilde kavuşabileceklerdir.

Çetin, “Büyük bir inovasyona imza attık.Doğal kozmetikte yapay zekâ teknolojisini geliştirip vücuttaki bütün sorunları çözmeye yardımcı ürünler yapmak için arge ekibimiz çalışmaktadır. QPPOL teknolojisini geliştirdiğimizde 3-4 ürünle bütün vücuttaki sorunları çözmeye yardımcı olacağız. Daha da geliştirebilirsek 1-2 ürüne indirme olasılığımız çok yüksektir.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.