Dilan Çıtak Tatlıses... 'SAÇLARIMA FÖN ÇEKEN ADAMIN BURNU KANADI"!..

Dilan Çıtak Tatlıses... 'SAÇLARIMA FÖN ÇEKEN ADAMIN BURNU KANADI"!..

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”ye son dönemde adından sıkça söz ettiren genç şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses konuk oldu.

Emre Saygı'nın sorularını yanıtlayan başarılı şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, bilinmeyen yönlerini anlattı ve samimi açıklamalarda bulundu.

90’larda favori şarkım “Maalesef”ti

Dilan Çıtak Tatlıses, yeni single’ı için neden daha önce Mansur Ark’ın seslendirdiği “Maalesef”i tercih ettiğini şöyle anlattı: “Aslında normalde bilinmeyen bir sürü şarkı yaptık, hazırladık.

Ama bu, 90’lı yıllarda benim favori şarkımdı. Sahnede hep seslendiriyordum ve inanılmaz bir enerji alıyordum.

Bu şarkıyı söylediğimde millet kopuyordu. Sonunda dedik ki; ‘Bir şey yapacaksak neden bunu yapmıyoruz? İnanılmaz bir cover olur’.

Oturduk Ceyhun’la (Çelikten) çalıştık üzerinde. Bambaşka bir şey çıktı ortaya ve bunu yapalım dedik. Yani insanların bize verdiği o enerjiden dolayı bu şarkıyı seçtik.”

İdo’yla düet yapabiliriz

Dilan Çıtak Tatlıses, kardeşi İdo Tatlıses’le düet yapmayı düşünüp düşünmediği sorusunu şöyle yanıtladı: “Neden olmasın? Düşünürüz. Bunun muhabbeti oldu, ikimiz de pozitifiz o konuya.”

Herkes ‘bravo’ derken ben gizlice lahmacun götürüyordum!

Tatlıses, bir türlü diyet yapamadığını, sayısız kez diyetini bozduğunu söyledi: “Maalesef yapamıyorum. Mesela en son detoks diyetim vardı, sadece sıvıyla beslenmek zorundaydım. Birinci gün çok iyi geçti, diyeti hiçbir şekilde aksatmadım.

İkinci gün kardeşimin doğum gününü benim evimde kutladık. İnanılmaz şeyler vardı ve ben sürekli mutfağa gidip bir şeyler çaldım.

Ama bir yandan da utanmadan içeri girip ‘Ay çok zorlanıyorum bu detokstan’ diyerek sularımı içmeye devam ettim. Herkes ‘Bravo Dilan’ filan diyor, ben mutfakta lahmacun götürüyorum!”

 Tembel ama başarılı bir öğrenciydim

Genç şarkıcı, konservatuvar yıllarında tembel bir öğrenci olduğunu söyledi: “Okul yıllarına dair içimde kalan çok şey var. Hiç üniversite okuyor gibi değildim. Millet gidiyor kafelerde oturuyor, bizde hiç öyle şeyler yoktu. Biz manyak manyak odaya girip enstrüman çalışıyorduk. Çok sıkıcı yani. Çok tembel ama başarılı bir öğrenciydim ben. Sınavlarım başarılı geçiyordu ama hiç ders çalışmayı sevmiyordum.”

Bir oturuşta 1 kilo profiterol yerim

Tatlıses, tatlıya olan düşkünlüğünden bahsetti: “Günde üç tane tatlı yiyorum. Yiyordum daha doğrusu, şu an yemiyorum. Profiterolle kahvaltı yaptığımı biliyorum. Geceden 1 kilo profiterol alıp, sabah yarısını akşam diğer yarısını yemişliğim var. Bir oturuşta 1 kilo yediğim de oldu. Rezalet!”

Kendimi bulmacada görünce sevindim

4 yıl önce bir gazete ekindeki çengel bulmacada kendi fotoğrafını gören ve bulmacanın fotoğrafını çekip Instagram’da paylaşan Dilan Çıtak Tatlıses, o an ne hissettiği sorusunu şöyle yanıtladı: “Kendimi bulmacada görünce sevindim, ‘Bir şeyler oluyor artık’ dedim. Tanınmaya başladığımın kanıtı bu.”

 Saçlarıma fön çeken adamın burnu kanadı

Kıvırcık saçlarıyla ünlü olan Dilan Çıtak Tatlıses, “Hiç fön çektirdin mi?” sorusuna olumsuz yanıt verdi: “Çekilmez ki. Buna fön çeken adamın burnu kanadı, diğeri bıraktı gitti. 3 saat! Adam diyor ki; ‘Parasını ben vereyim, başka yere git çektir’!”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.