Dilan Çıtak Tatlıses..."İNSANI SALAK YERİNE KOYMAMAK LAZIM"

Dilan Çıtak Tatlıses..."İNSANI SALAK YERİNE KOYMAMAK LAZIM"

Şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz hafta babası İbrahim Tatlıses'in daha önce sözünü verdiği evin kendisine tahsis edilmediğini söylemişti.

Bunun üzerine usta sanatçı, kızının evrakları geç yolladığını, bu nedenle eve veremediğini açıklamıştı.

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Dilan Çıtak, konu hatırlatılınca babasının sözlerine tepki gösterdi.

Babasının sözünü verdiği evi sadece kendisine vermediğini söyleyen Dilan Çıtak Tatlıses, "Mesela ‘Çocuklara Kuşadası’ndan ev verilecek’ dendi, herkese verildi ama bana verilmedi.

Çıkıp da ‘Niye bana verilmedi?’ demedim. Çünkü aklım orada değil" açıklamasını yapmıştı.

Bunun üzerine konuşan İbrahim Tatlıses ise "Evrakları geç verdiği için ev alamadı. Ona İstanbul'dan daire vereceğiz" demişti.

'İNSANLARI SALAK YERİNE KOYMAMAK LAZIM'

Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Dilan Çıtak, konunun hatırlatılması üzerine babasına olan kızgınlığını dile getirdi.

Genç şarkıcı, "Evrağı gönderdim ama geç gönderdim, herkes gibi koşarak tapu dairesine gitmeyi düşünmedim.

Sonra 'evrak kayboldu' dendi. Bundan önce de kendi paramı kendim kazanıyordum, şimdi de öyle.

Kalkıp bir şeylerin peşine hiç düşmedim ama artık insanları salak yerine de koymamak lazım. 'Sezar'ın hakkı Sezar'a'dır bende" ifadelerini kullandı.

Çıtak, sözlerine "Maddi, manevi ya da para meselesi değil; burada hak, adalet durumu var. Adaletli olmak lazım.

Babam herkese yardım eder yanında çalışanlara kadar, ben de öyleyim" diye devam etti.

"Yanındaki yardımcılara kadar verilen bir ev, 27 yıl sonra barışan bir evlada verilmiyorsa burada evrak meselesi suni geliyor.

Bu işte bir yalnızlık var. 13 yaşımdan beri kendim çalışıp kazanıyorum, öyle beklentim hiç olmadı. Adaletsizliğe haksızlığa hiç gelemiyorum."

'KEŞKE O EVİ HAYIR KURUMUNA BAĞIŞLASAYDIM'

"İbrahim Tatlıses'ın kızı olmak avantaj mı?" sorusunu da yanıtlayan şarkıcı, "Hiç alakası yok, avantaj eğer maddi maneviyatsa öyle bir beklentim yok.

'İmparator'un kızısın yırttın' falan öyle bir şey yok. Kendi kiramı ödüyorum, arabamı kendim aldım, dükkanımın kirasını ben ödüyorum" dedi.

Dilan Çıtak, "Bazı çocuklar kayırılıyor mu?" sorusuna ise "Ben yorumlamayayım ama halk doğru şekilde yorumlayacaktır, kalkıp adaletliymiş gibi davranılmasın.

Keşke evrak gecikmeseydi de o evi alıp hayır kurumuna verseydim" cevabıyla dikkat çekti.

BABASININ İLİŞKİSİNE YORUM YAPMADI

Çıtak, ayrıca babası İbrahim Tatlıses'in kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya ile aşk yaşadığını açıklamasına sessiz kalıp, "Hiç bilmiyorum, ilgilenmiyorum.

Yanında çalışan bir arkadaş galiba" demekle yetindi.

Kardeşi İdo Tatlıses ile neden küs olduklarını açıklamayan şarkıcı, "Bildiğiniz bir dünya değil, birazcık fazla vicdanlı insanım herkesle iyi geçinir, herkese kolayca inanırım" yorumunda bulundu.

İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak’ın kendi kızı olduğunu yıllar sonra kabul etmiş, 30 yaşındaki şarkıcı da açtığı davayla ‘Tatlıses’ soyadını kullanmaya hak kazanmıştı.

'KAFAMIZA ESERSE NİKAH YAPARIZ'

Öte yandan Çıtak, düğün tarihlerini erteledikleri sevgilisi Levent Dörter ile ne zaman evlenecekleri hakkında ise "Araya corona virüs girdi, evlilik hayal değil ama bir anda kafamız eser belki nikah olur kısmet yani" sözleriyle açıklık getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.