Demi Rose...FOTOĞRAFLARI İNSTAGRAMDA DEPREM YARATTI!

Demi Rose...FOTOĞRAFLARI İNSTAGRAMDA DEPREM YARATTI!

Genç kuşağın popüler modellerinden 24 yaşındaki Demi Rose, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Üstsüz pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Rose'un fotoğrafları beğeni yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren 24 yaşındaki İngiliz model Demi Rose, son paylaşımlarıyla yine dikkatleri üzerinde topladı.

Instagram hesabında 12,1 milyon takipçisi bulunan güzel model, birbirinden cesur üstsüz ve bikinili pozlarını takipçileriyle paylaştı. Rose'un bu paylaşımları yüz binlerce beğeni gelirken, takipçilerinden de tam not aldı.

ÇIPLAK POZUNA BEĞENİ YAĞDI

Öte yandan seksi model Demi Rose, geçtiğimiz günlerde de çırılçıplak pozunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü modelin "Güzellik bakanın gözlerindedir. 12 milyonuz !!! Teşekkür ederim. Sizi seviyorum" notuyla paylaştığı fotoğrafa 716 binin üzerinde beğeni ve binlerce yorum gelirken, aynı paylaşımdaki videosu ise milyonlarca görüntülenme aldı.

CESUR PAYLAŞIMLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

24 yaşındaki güzel model, Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarına her gün bir yenisini daha ekliyor. Geçtiğimiz günlerde de üstsüz, mavi bikinili bir pozunu paylaşan Rose'un söz konusu paylaşımı 906 binin üzerinde beğeni almıştı.

İŞTE DEMİ ROSE'UN PAYLAŞIMLARINDAN EN ÇEKİCİLERİ (TIKLAYIN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.