Çocuk Kalbi... 3 MAYIS'TA VİZYONDA!

Çocuk Kalbi... 3 MAYIS'TA VİZYONDA!

Dünyanın en yararlı kitabı ’Çocuk Kalbi’nden uyarlanan film 3 Mayıs’ta beyaz perde ile buluşuyor. İlker Aksum, Alihan Türkdemir ve Eser Eyüboğlu’nun başrollerini paylaştığı filmde sinema ve dizi dünyasından tanıdığımız birçok çocuk yıldız ve ünlü konuk oyuncular rol alıyor.

Dünya çocuk klasiklerinin başında gelen Çocuk Kalbi kitabından aynı adla uyarlanan film yakında sinema severlerle buluşuyor.

İlker Aksum, Alihan Türkdemir ve Eser Eyüboğlu’nun başrollerini paylaştığı Çocuk Kalbi’nde sinema ve dizi dünyasından tanıdığımız birçok çocuk yıldız ve ünlü konuk oyuncular da rol alıyor.

Senarist ve yönetmenliğini Sinan Biçici’nin yaptığı film, bir kasaba okulunda arkadaşlık, dayanışma, aile sevgisi ve iyilerle kötülerin mücadelesini zaman zaman eğlenceli zaman zaman duygusal bir dille anlatmaya çalışıyor.

Günümüzde çokça ihtiyaç duyduğumuz değerleri çocuk dünyası üzerinden işleyen filmde Cumhuriyetin 100. Yılı, öğretmenler günü, Filenin Sultanları gibi birçok güncel konu da yer alıyor.

Dreamers Production tarafından yapımı gerçekleştirilen Çocuk Kalbi, TME FİLM dağıtımcılığında, 3 Mayıs’ta tüm Türkiye’de vizyona girecek. Sadece çocuk izleyicilerin değil, ebeveynlerin de onlarla birlikte izleyebileceği bir aile filmi olarak seyircilerle buluşacak.

FİLMİN KÜNYESİ:

Senaryo – Yönetmen: Sinan Biçici

Yapım: Dreamers Production

Ortak Yapımcılar: Ercan Yılmaz, Serbülent Doğan, Bülent Durukan

Uygulayıcı Yapımcı: Tarık Karakulak (UFP MEDYA)

Görüntü Yönetmeni: Malik Ejder Şentürk

Müzik: Onur & Şerifcan Gözüm

Post Production: Mesai Film

Cast Direktörü: Fatoş Yılmaz

Dağıtım: TME Film

Vizyon Tarihi: 3 Mayıs 2024

Süre: 95 dk.

OYUNCULAR:

İLKER AKSUM, ALİHAN TÜRKDEMİR, ESER EYÜBOĞLU, ZAFER ALTUN, DENİZ ORAL, DİLAY AKSUM, AYLİN GÜL, UMUT AÇABOĞA, ETEM CANER KARAÜÇ,

ÇOCUK OYUNCULAR:

ARDA ONDAY, ASYA TÜRKER, BATUHAN DAVUTOĞLU, EGE YORDANLI, KAREN BERANA TUHAN, MİHMİMAH ÇANKUR, NURHAN AZİM, OKTAY DELİBALTA, SEYHAN KUZEY KISKACOĞLU, SİBEL MELEK ARAT, YAMAN TÜMEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.