Çiğdem Tunç Tiyatrosu...RAMAZANA NOSTALJİK VEDA!

Çiğdem Tunç Tiyatrosu...RAMAZANA NOSTALJİK VEDA!

Çiğdem Tunç Tiyatrosu, M1 Konya Alışveriş Merkezi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Konyalılarla buluştu.

Usta tiyatrocu Çiğdem Tunç'un yönettiği ve rol aldığı 'Bir Eski Zaman Hikayesi' adlı oyun önceki gün M1 Konya AVM'de sahnelendi. 


Bugüne kadar sahnelendiği şehirlerde büyük ilgi gören 'Bir Eski Zaman Hikayesi' Banu Noyan organizasyonuyla Konya izleyicisinin karşısına çıktı.  

Barış Bölükbaşı’nın yazdığı, Çiğdem Tunç, Sema Aras, Abidin Yerebakan, Bora Gencer, Deniz Salman, Murat Parasayar ve gibi birçok oyuncunun rol aldığı 'Eski Bir Zaman Hikayesi' geçmiş ramazanlara ışık tutuyor. 

Kavuklu ile Pişekar’dan Kanlı Nigar’a, Arap Bacı’dan Tuzsuz Deli Bekir’e kadar Geleneksel Türk Tiyatrosu’nda seyirciye sıcacık temaşa eyleyen tüm karakterlerin yer aldığı nostaljik oyunla Konyalılar, ramazan ayına veda etti. 

İzleyiciyi özlemini duyduğumuz eski Ramazanlara götüren oyun, güçlü kadrosunun yanı sıra kostümleri ve sahnesi ile de adeta bir görsel şölen yaşattı. 

 

Konya ve çevre illerden gelen kalabalık izleyici kitlesinin karşısına çıkan sanatçılar, ayakta alkışlandı. 

Oyun sonunda yapılan yarışmalara katılan M1 Konya misafirlerine ödül olarak AVM Müdürü Tamer Yılmaz tarafından iftar yemeği ile hediye çeki takdim edildi.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.