Chez Moı... İYİ MÜZİK, İYİ YEMEK!

Chez Moı... İYİ MÜZİK, İYİ YEMEK!

Yükselen yıldız Karaköy'ün en gözde mekanlarından; her katta ayrı bir konsept olan eskiden malikane olarak kullanımış 'Chez Moı' Türkçe'de 'Benim Evim' anlamına geliyor.

Haftanın 7 günü açık olan restoran  ve meyhane olarak hizmet veren Chez Moi, DJ performansları ve canlı jazz performansları ile de dikkat çekiyor.

Ağır ceza eski avukatı Sidar Ayman’In sahipliğinde, deneyimli işletmeci Melih Doğan’ın işletmeciliğinde saat 10.00 ile 04.00 arası hizmet sunan Chez Moi, Cumartesi - Pazar kahvaltılarıyla da oldukça iddialı…

Kokteylleri  ve yemekleri  çok beğenilen ve eski bir malikane olan ‘Chez Moi’ Fransızca;  Türkçe de ise  ‘Benim Evim’ anlamına geliyor. 

Her katında ayrı bir konsept barındıran ve ‘Private’ odaları da bulunan mekanın menüsünde ‘Dünya Mutfağı’ hakim. Meyhane menüsünde ise, ‘Ermeni Mutfağı’ ve ‘Ermeni Mezeleri’ dikkat çekiyor.

Sloganı ‘İyi yemek, iyi müzik, iyi içki’ olan Chez Moi’de 80’ler, 90’lar Türkçe müzikleri ve etnik müzikler dinlemek mümkün.

Uygun fiyat politikası ve Dünya Mutfağı ile turistler tarafından da tercih edilen Chez Moi haftanın 7 günü hizmet veriyor.

chezmoi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.