Ceyhun Fersoy...'KAZASIZ KUL OLMAZ' PROJESİNE KATILDI!

Ceyhun Fersoy...'KAZASIZ KUL OLMAZ' PROJESİNE KATILDI!

Türkiye'de ilk defa yapılan ve 2009 yılında başlayan Zahrettin Çelik imzalı eğitsel Stand -Up gösterisi Kazasız Kul Olmaz farkındalık projesine, Seksenler dizisinde Almancı Şahin'e hayat veren Ceyhun Fersoy dahil oldu.

2009 yılında Zahrettin Çelik tarafından yazılan ve hayata geçirilen Kazasız Kul Olmaz projesi trafik ve iş kazaları ile alakalı farkındalık hareketi olarak kurgulandı.

Zihni Göktay ve Yonca Evcimik'in sanat danışmanlığını yaptığı projeye geçtiğimiz günlerde Seksenler dizisinden tanıdığımız Ceyhun Fersoy.

Projenin   kurucusu Zahrettin Çelik ,Niyazi Koluş ile ortak sahneyi paylaşan oyuncu projeye ayrı bir renk katarak izleyenlerden tam not aldı.

Projenin Yapım Sorumluluğuna Nurcan Özelçi etirilirken Genel Koordinatörlüğünü ise Ali Fuat AKSU üstlendi.

2019 – 2020 sezonu için yeni kadro oluşturan yapımcı Çelik:  "Çok yakında sürprizlerimiz olacak amacımız halkımızı trafik ve iş kazaları konusunda bilinçlendirip toplumsal bir farkındalık oluşturmak.

Her gün onlarca insan trafik ve iş kazalarında yaşamını yitiriyor, halkımız bilinçlenip bu acı ölümler son bulana kadar Kazasız Kul Olmaz projemiz devam edecek.

10 yıldır büyük emekler vererek hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin çabaladığım ve hayatta tuttuğum projemi Türkiye'nin en ücra köşesine kadar götürerek halkımızın  kurallara  uyması yönünde  farkındalık oluşturacağız.  

Ayrıca  bu proje  motosiklet ile ambulansların yolunu açıyoruz .Erken hastane varması yolda  hayatını kaybetmesi ciddi olarak azaltıyor. ." Dedi

  Seyircilere  Emniyet Kemeri

Dünyada ilk defa anonsla  beraber  seyirciler  özel koltuklarda hazırlanmış  emniyet kemeri ile gösteri sahneleniyor.

Özellikle çocukların kemer  takması  hayatı boyunca unutmayacağı bir an ve dönüm noktası yaşayacaklar.

Trafiğin yoğun olduğu bölgelerde sürücülere, oyuncuları ve kadrosuyla birlikte Güvenli sürüş teknikleri ve trafik kuralları ile alakalı bilgilendirme broşürleri dağıtan ekip, çok yakında yapacağı Basın Lansmanı Ünlüler ,kurum ve kuruluşların katılımıyla  kazalar  ve kurallara  farkındalık oluşturarak 81 ilde  sahnelenmeye hazırlanıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum