Cansu Tosun Köstendil... EN SEKSİ AJAN!..

Cansu Tosun Köstendil... EN SEKSİ AJAN!..

Cansu Tosun, dünyaca ünlü yönetmen Luc Besson’un 20 Haziran’da vizyona girecek olan son filmi ‘Anna’da ajan rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Tosun’un filmden ilk kareleri yayınlandı.

Türkiye’de yer aldığı dizilerin yanı sıra dünyaya açılan ve farklı projelerde yer alan başarılı oyuncu Cansu Tosun, dünyaca ünlü yönetmen Luc Besson’un 20 Haziran’da vizyona girecek olan son filmi ‘Anna’da ajan rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Tosun’un filmden ilk kareleri yayınlandı.

Bugüne kadar Kayıp Şehir, Bugünün Saraylısı, Familya, Mehmetçik Kut’ul Amare gibi birçok farklı dizide rol alan güzel oyuncu Cansu Tosun’un bir ajana hayat verdiği dünyaca ünlü yönetmen Luc Besson imzalı ‘Anna’ filmi vizyon için gün sayıyor. 20 Haziran’da beyazperdede seyirciyle buluşacak olan filmden Tosun’un olduğu kareler yayınlandı. 

Cansu Tosun, geçtiğimiz günlerde cesur pozlarıyla sosyal medyada büyük beğeni toplamış ilk defa çok özel pozlar vermişdi.

Pozlardan sonra "Cansu Tosun'un verdiği pozlar nasıl? Cansu Tosun kimdir kiminle evli?" diye merak edilmeye başladı.

Familya dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil geçen yıl evlenmişti.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Cansu Tosun, cesur pozlarla sessizliğini bozdu.

Cansu Tosun sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların altına "Beni en iyi yansıtan kombinleri oluşturduk. Ortaya müthiş kareler çıktı" yazdı..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.