Çağatay Ulusoy... ASKERİYE ALARMA GEÇTİ!

Çağatay Ulusoy... ASKERİYE ALARMA GEÇTİ!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, bedelli askerlik görevini yapmak için geçtiğimiz günlerde Ankara Mamak'taki birliğine teslim oldu.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, bedelli askerlik görevini yapmak için geçtiğimiz günlerde Ankara Mamak'taki birliğine teslim oldu. Bunu duyan Ulusoy fanları harekete geçti. Oyuncuyla görüşmek için komutanlığı telefon yağmuruna tutan hayranları oyuncuyu yemin töreninde de yalnız bırakmamak için plan yapmaya başladı.

Bedelli askerlik görevi için geçtiğimiz günlerde Ankara'daki birliğine teslim olan Çağatay Ulusoy'un hayranları alarma geçti.

Yakışıklı oyuncunun Mamak'taki MEBS Okul ve Eğitim Komutanlığı'nda askerlik yaptığını öğrenen hayranları, birliği telefon yağmuruna tuttu.

Oyuncuya asker ocağında da sevgilerini göstermek isteyen fanları, komutanlığı gece gündüz arayıp Ulusoy'a ulaşmaya çalıştı.

İddiaya göre ünlü oyuncunun bir grup hayranı, yemin töreninde de yalnız bırakmak istemedikleri Ulusoy'u çıkışta coşkuyla karşılamayı planlıyor. Ulusoy'la görüşmek için birliği telefon yağmuruna tutan hayranları ısrarlarına rağmen oyuncuya ulaşamadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.