Çadırdan Çırağan'a...CESUR BİR KADININ İLHAM VEREN HİKAYESİ!

Çadırdan Çırağan'a...CESUR BİR KADININ İLHAM VEREN HİKAYESİ!

Neziha Kesmez, Çadırdan Çırağan’a isimli kitabının tanıtımını Kalamış’ın incisi Paysage Restaurant’ta görkemli bir etkinlikte gerçekleştirdi.

Çukurova Üniversitesi mezunu olan Neziha Kesmez, doğumundan günümüze tüm yaşadıklarını; Kadınların özgürleşmesi ve daha kötüsünü yaşamış genç kızlarımııza umut olması için ‘Çadırdan Çırağan’a’ isimini verdiği kitabında anlattı.

Kuraldışı Vakfı desteği ile hayatının yönünü değiştiren ve yaşadıklarını bu kitapla gelecek nesillere de aktarmaya karar veren Neziha Kesmez kitabının tüm gelirini de kız çocuklarının eğitimi için bağışladı.

nezihakesmez_kitaptanitim1.jpg

Kuraldışı Yayıncılık’tan piyasaya sunulan Çadırdan Çırağan’a isimli kitabının tanıtımını Kalamış’ın incisi Paysage Restaurant’ta gerçekleştiren Neziha Kesmez, bu akşamı uzun zamandır hayal ettiğini, Kuraldışı Vakfı’nın hayatındaki dokunuşunun önemini ve ‘Yaşadığı gibi düşünen bir insandan, düşündüğü gibi yaşayan bir insana’ nasıl dönüştüğünü anlatarak, katılan tüm konuklara teşekkür etti.

nezihakesmez_kitaptanitim2.jpg

Yazar Neziha Kesmez’i bu özel gününde; Kuraldışı Vakfı Başkanı Nil Gün, Yaşam Koçu yazar ve yayıncı Saim Koç, yazar Murat Ağcabay, Prof.Dr. Yeşim Özarda, Yaşam Koçu Berna Esin Dürmüş, Astroloji Danışmanı Mithat İrfan Dürmüş, Prof. Dr. Sema Baykara, yakın dostları, arkadaşları ve ailesi yalnız bırakmadı.

Kitap hakkında kısa bilgi;

Hayatın karşına çıkardığı zorlukları, onu durduran engeller değil, geliştiren fırsatlar olarak gören, kendisine biçilen role boyun eğmek yerine cesaretle kendi hayat gemisinin kaptanı olmayı seçen cesur bir kadının ilham veren hikâyesi…

Kuraldışı Vakfının amacı ve eğitimlerde öğrendiklerim, bütüne katkıyı ve kız çocuklarına burs vermeyi hedefleyen Kuraldışı Vakfına  telif gelirini bağışlamama yol açtı.

Çünkü vakfın amacı;

Yaşam koşulları ve/veya gelir düzeylerinin yetersizliği nedeniyle eğitim olanaklarından yeterince yararlanamayan çocukların çevreye duyarlı; barışçıl; farklı düşünce ve inançlara saygılı; insan ilişkilerinde cinsiyet, ırk, din, dil farkı gözetmeden her türlü ayrımcılığa karşı; yaratıcı; üretken; özverili; kendini sürekli geliştiren; kendine ve dünyaya eleştirel gözle bakan; kendine ve topluma yararlı; özsaygısı yüksek bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.