By Balıkçı... BALIKTA LEZZET UZMANI İST MARİNA'DA!

By Balıkçı... BALIKTA LEZZET UZMANI İST MARİNA'DA!

By Balıkçı, Ataköy Marina ve Bodrum Türkbükü ve Turgutreis’ten sonra Kartal’ın en panoramik noktası İst Marina’da, geniş bir alan üzerine kurulu özenli dekorasyonuyla siz misafirlerine seçkin bir ambians sunuyor.

By Balıkçı farkıyla özenle seçilmiş taze ve leziz seçeneklerden oluşan zengin deniz mahsulleri menüsü ve tadına doyulmaz mezeleri eşliğinde gün batımlarının keyfini çıkaracaksınız.

By Balıkçı’nın menüsünü oluşturan soğuk ve sıcak deniz ürünleri ve atıştırmalıklarımızdan leziz ve taze balıklarımıza, kabuklulardan arka bahçemizden salatalara ve finalde muhteşem tatlılarımızın eşsiz lezzetine doyamayacaksınız.

Çalışanların güler yüzü ve hizmet kalitesi eşliğinde neşeyi ve huzuru yakalayabileceğiniz by Balıkçı Restaurant, sevdiklerinizle vakit geçirmek için seçilebilecek en ideal mekanlardan biri. İstanbul’un en popüler mekanları arasında olmaya aday bu özellikli restaurant ünlü şef ve aşçıların özgün yorumları ile siz konuklarını bekliyor.

Tadı damağınızda kalacak deniz mahsülleri...

Özenle seçilmis taze ve leziz seçeneklerden oluşan zengin deniz mahsülleri menüsü, geleneksel Levanten ve Rum mutfaklarından seçkin örnekler, uluslararası cuisine’lerden seçilen lezzetler İstanbul’un önde gelen şef ve aşçılarının özgün yorumları ile öğle, akşam ve iş yemeklerinde by Balıkçı konuklarını bekliyor.

Bodrum Turgutreis T: 0252 382 0237
Ataköy Marina T: 0212 560 2222
Bodrum Türkbükü T: 0252 377 6003

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.