Burcu Esmersoy... GOLD ONA ÇOK YAKIŞIYOR!..

Burcu Esmersoy... GOLD ONA ÇOK YAKIŞIYOR!..

Burcu Esmersoy Lara Sayılgan’ın objektifine poz verdi.

Ünlü Güzel sunucu ve model Burcu Esmersoy ‘Ayşegül Afacan Köksal ve Yasemin Öğün ile instagramdan beğendiğim deri elbiseleriyle başlayan stil dostluğumuz bugüne geldi. İki genç kadının tasarladığı bu güzel kıyafetleri taşımak bir keyif çünkü harika işler yapıyorlar. Gurur duyuyorum ve beni seçtikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. ‘’ dedi. 

Markanın kurucu ortakları ve tasarımcıları yılbaşı etkinliğinde, bugüne kadarki tüm koleksiyonlarından en vazgeçilmezlerini ve yeni sezon olmak üzere toplamda 80 parçalık koleksiyonuyla gün içindeki zamansızlığın sınırlarını zorlamaya devam ediyor.  

Moda tutkunları tarafından çok beğeni gören kolleksiyon 2018-19 Sonbahar-Kış koleksiyonu markanın ilk çıkış noktası olan vurucu renklerin çarpışmasından oluşuyor. Tasarımlar maskülen çizgisi, feminen detayları ve renklerin gücüyle şık kadının içindeki özgüveni dışarı vuruyor. Kadın bu koleksiyonda başroldeki yerini alıyor.

Dünyaca ünlü modacı Karl Lagerfeld’in övgüyle takip ettiği tek Türk blog sayfası olan Moda Tutkusu’nun kurucuları, aynı zamanda ‘‘Vazgeçilmez tasarımlarımız her kadının gardırobunda olmalı ilkesiyle çıktığımız yılbaşı etkinliği ile birçok stil sahibi kadınla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kadını girdiği her ortamda kıyafetiyle dikkat çeken, kadının ön planda olduğu çok renkli zamansız bir uyum stili... Bütün tasarımlarımızı sunacağımız yılbaşı etkinliğinde her kadın gardırobunun kilit parçalarına sahip olabilecek’’ dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.