Burak Yeter... DÜNYA ZİRVESİNDE !

Burak Yeter... DÜNYA ZİRVESİNDE !

2016 yılında yola çıktığı New World projesiyle yurtdışına açılan Burak Yeter, öncelikle Happy ve Tuesday şarkılarıyla dünyaca üne kavuşmuş ve 100’a yakın ülkede, listelerde 1 numara oturmuş ve sayısız ödül kazanmıştır.

Tuesday çıkışından sonra, 2018 yılında “My Life is Going On” single’ı ile Netflix’in en popüler serilerinden olan “La Casa de Papel” dizisinin müziği olarak yayınlandı ve ikinci global başarısını kazandı.

Yeter’in aranjesini üstlendiği bu parça başta İtalya, İspanya, Avusturya, Polonya, İsviçre olmak üzere 30’dan fazla farklı ülkede listelerde 1 numaraya oturmuş ve bir çok ödüle layık görülmüştür. 

Şarkının klibi ise Kolombiya’da Medellin şehrinde, bir çok dünyaca ünlü isimle çalışan 36Grados video şirketi tarafından Burak Yeter’in de rol almasıyla çekilmiş ve toplamda 50 milyondan fazla izlenmiştir.

Yapımını, dünyaca ünlü plak şirketleri Time Records ve Warner Music’in üstlendiği “My Life is Going On” şu an hala listelerin üst sıralarında yer almakta, dünya çapında bir çok radyoda çalınmakta ve en önemlisi “La Casa De Papel” Netflix dizisinde film müziği olarak çalınmaya devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.