Blackpink... KORE'Lİ GRUP YOUTUBE REKORU KIRDI!..

Blackpink... KORE'Lİ GRUP YOUTUBE REKORU KIRDI!..

Ariana Grande’nin elinde bulunan rekor, son YouTube videosu ile birlikte Korelilerin eline geçti.

Daha önce Koreli PSY tarafından da kırılan izlenme rekorunun bu seferki sahibi BLACKPINK isimli Koreli grup oldu. Kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaşan BLACKPINK‘in klibi, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. YouTube rekoru, Amerikalılardan Korelilere geçmiş oldu.

Koreli grup, YouTube rekoru kırdı!

BLACKPINK ismi verilen Koreli pop grubu, son şarkıları “Kill This Love” ile YouTube rekoru kırdı. İstatistiklere göre video ilk 24 saatte 56,7 milyon kez görüntülendi. Bunun, müzik videosu alanında YouTube’da bir ilk olduğunu söyleyelim. Şarkı çıktıktan üç gün sonra ise 100 milyon görüntülenmeye ulaşarak, en hızlı yayılan müzik videosu rekorunu da kırmış oldu.

Bu rekor daha önce, 24 saatte 55,4 milyon görüntülenme ile Ariana Grande‘nin elinde bulunuyordu. Grande‘nin “Thank U, Next” şarkısı böylelikle koltuğu Koreligrubun şarkısına bırakmış oldu.

İlginç bir detaysa müzik şirketi tarafında karşımıza çıkıyor. BLANKPINK‘in müzik şirketi YG Entertainment. PSY da kendi şirketini kurana kadar bu şirket kanatları altında çalışıyordu.

Koreli grup, Coachella’ya çıkan Koreli ilk kız grubu olarak da tarihe geçecek.

BLACKPINK - 'Kill This Love' M/V...

https://youtu.be/2S24-y0Ij3Y

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum