Biray Dalkıran… ÜNLÜ YÖNETMEN KORKUTTU!

Biray Dalkıran… ÜNLÜ YÖNETMEN KORKUTTU!

Bir süredir Amerika’da olan Ünlü Yönetmen Biray Dalkıran sporu fazla kaçırınca sağlığından oldu. Aşırı spor nedeniyle karın zarını yırtan Ünlü yönetmen hemen Türkiye’ye dönerek kendini Genel Cerrah olan kardeşi Dr. Aylin Hande Gökçe’ye emanet etti.

İki farklı sektörde adlarından başarılarıyla söz ettiren Dr. Aylin Hande Gökçe ve Biray Dalkıran’ın kardeş oldukları da ameliyat sonrası Ünlü Yönetmenin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ortaya çıktı. Ünlü Yönetmen yaptığı paylaşımda;

 

“Spor sevgim bilinir. Düzenli yaparım. Hatta çoğu insanı teşvik edip başlatmıştım. Ama biraz abartınca hem sağ hem sol kasık fıtığına yol açtı (Zar yırtılır, bağırsak o yırtıktan selam verir, kalk gidelim moduna geçer)

 

Şimdi işin keyifli tarafı; bu sağda gördüğünüz Genel Cerrah aklınıza gelen her kanalda danışman olarak, insanları aydınlatırken görmüşsünüzdür. @draylinhandegokce Türkiye'nin en önde gelen Genel Cerrahlarından. Şahane bir ameliyat geçirdim ertesi gün taburcu oldum ve kısa yürüyüşlere başladım.

 

En önemlisi bu yetenekli ve güzel Genel Cerrah benim öz kardeşim. Bu olayı duyunca “Abi seni benden başkası dikemez” dedi (haklı biraz fazla titizimdir). Bu da abi için muhteşem bir gurur. Estetik dikiş olduğu için ameliyattan pek iz kalmayacak ama bu gurur ve sevgisi kalbimde hep olacak. Burdan paylaşmak çok güzel oldu. Teşekkürler, iyi ki kardeşimsin.” mesajıyla kardeşi Dr. Aylin Hande Gökçe ve Eşi Op. Dr. Feridun Gökçe’ye teşekkür etti.

 

Ünlü Yönetmen Biray Dalkıran’ın eşi Asuman Şener Dalkıran’ın yeni proje hazırlıkları nedeniyle Amerika’da kaldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.