Bilal Sonses… DOĞUŞ’UN ŞARKISINI MI ÇALDI?

Bilal Sonses… DOĞUŞ’UN ŞARKISINI MI ÇALDI?

Doğuş, “Şahane Hayaller” filmi için Bilal Sonses'in hazırladığı “Yanarsın ve Kanarsın” şarkısının nakaratının kendi şarkısından çalıntı olduğunu iddia etti. Yapım şirketinden açıklama geldi...

Ünlü şarkıcı Doğuş, sosyal medyada bir video yayınlayarak Nalet Bebe adıyla tanınan Ömer Başdoğan‘ın filmi Şahane Hayaller filminin şarkısının kendi eserinden çalıntı olduğunu iddia etti. Doğuş, videoda şunları söyledi:

“Merhabalar arkadaşlar, çok önemli bir açıklamada bulunmak ve kamuoyunu bilgilendirmek için bu videoyu çekiyorum. Geçtiğimiz günlerde sevgili kardeşim Ömer Başdoğan’ın (Namı diğer Nalet Bebe) başrolünde olduğu Şahane Hayaller filminin galasına katıldım. Film gayet başarılı ve eğlenceliydi. Fakat asıl dikkatimi çeken; filmin müziği oldu. Neden mi? Çünkü film için hazırlanan ana şarkının nakarat kısımları, bir yerden bana tanıdık geldi. Biraz düşünce şarkının bana ait olduğunu anladım. Bu nasıl olur diye düşündüm. Çünkü benim bundan haberim yoktu komik bir şekilde.. Şimdi buradan tüm samimiyetimle filmin yapımcılarına sesleniyor ve bir açıklama bekliyorum. Bir açıklama alamadığım takdir de bütün hukuki işlemleri başlatacağımı da buradan bildiriyorum.”


Doğuş‘un bu açıklamasının ardından Şahane Hayaller filminin yapım şirketi Eren Medya-ILS Vision bir açıklama geldi. Bilal Sonses‘in şarkının bestesinin kendisine ait olduğunu kendilerine beyan ettiğini söyleyen şirket, “Bestenin aslında kime ait olduğu hususunda eser sahiplerinin, meslek birlikleri, arabulucular, aracılığı ile veya fikri sınai haklar hukuk mahkemesi aracılığı ile aralarındaki anlaşmazlığı giderme yolu açıktır.” ifadelerini kullandı. Açıklamanın tamamı şu şekilde:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum